E2h

Hur man gör Jenny Craig kost

Är du motiverad av alla Jenny Craig-reklam viktminskning du ser på TV? Om priset på medlemskapet är det enda som hĺller dig från äntligen ta steget och åta sig att gå ner i vikt, prova denna gör-det-själv guide till viktminskning, Jenny Craig vägen.

Steg 1

Hur man gör jenny craig kost. Förstå hur kosten fungerar.
Hur man gör jenny craig kost. Förstå hur kosten fungerar.

Förstå hur kosten fungerar. Jenny Craig kost är inriktat på att göra bättre, hälsosamma val av mat. Den lär dig om god näring, rätt portioner och en mer aktiv livsstil. Det är inte så mycket en diet eftersom det är ett sätt att leva. Så om du ska göra Jenny Craig kost, vara beredd att göra några bestående förändringar om du vill gå ner i vikt och behålla den.

Steg 2

Din mat val kommer förmodligen att ändras. Du kommer inte att kunna äta som du normalt ha varit när du är på Jenny Craig kost. Jenny Craig säljer färdigförpackade, väl portionsförpackade måltider. Så bege dig till din livsmedelsbutik frysen gång och leta efter enskilda, hälsomedvetna rätter (som Lean Cuisine). På så sätt kommer du inte att kunna att äta för mycket och du kommer snabbt lära dig hur lite kroppen faktiskt behöver äta för att kunna fungera. Men kosten är inte alla frysta livsmedel. Du kommer också att behöva fylla på frukt, grönsaker och fettsnåla mejeriprodukter. Ät detta som snacks och som sidorätter till dina frysta förrätter. Men tänk på att begränsa din konsumtion till minimala tjänstgör storlekar. (Det är fortfarande möjligt att äta för mycket och gå upp i vikt av frukt och grönsaker!)

När du börjar att nå dina mål viktminskning kan du börja att fasa ut de frysta Lean Cuisine måltider. Men detta betyder inte att du kan gå tillbaka till din ohälsosamt sätt att äta. Istället måste du börja göra dina egna hälsosamma måltider. Och du måste se till att dessa är packade med näringsrika, fylla ingredienser i rätt proportioner.

Din mat val kommer förmodligen att ändras. Gör rätt mängd motion.
Din mat val kommer förmodligen att ändras. Gör rätt mängd motion.

Om du är framgångsrik i den andra etappen, bör du kunna fasa tillbaka några av dina favorit snacks. När du är nära din målvikt, bör du vara beredd att äta på detta sätt för resten av ditt liv, alltid hålla ett öga på del dimensionering och näringsvärde.

Steg 3

Gör rätt mängd motion. Jenny Craig kost kräver också att du dagligen utövar. Detta hjälper till att få din ämnesomsättning pumpa, öka din fettförbränning och övergripande viktminskning. Den Jenny Craig kost rekommenderar minst 30 minuters fysisk aktivitet 5 dagar i veckan. Det kan vara allt från promenader till simning till löpning och cykling. I allmänhet behöver du bara vara mer aktiv. Även på dina lediga dagar, se till att du alltid tar tid att få din kropp upp och flytta. På så sätt kommer du att se de flesta resultaten från din Jenny Craig kost.


Dessa är de grundläggande stegen för att göra Jenny Craig diet plan. Besök webbplatsen på http://www.jennycraig.com/ för mer information om recept. Du kommer inte att kunna delta i de diskussioner eller arbeta med en personlig konsult, men du kommer inte heller att behöva betala 40€ i månaden medlemsavgifter plus 15€ per dag för mat. Det är värt det för att se om du kan göra Jenny Craig kost på egen hand.