E2h

Hur man gör kroppen för livet diet som en vegan

En vegan (som också är känd som en strikt vegetarian) är någon som inte äter något djur och mejeriprodukter. Dessa personer äter bara grönsaker, nötter och frukter. Om du vill bli en vegan, se till att du är helt engagerade i den. Det kan vara riktigt svårt i början. Det skulle också vara till hjälp om du rådfråga din läkare innan du påbörjar en vegetabilisk kost till av säkerhetsskäl. Läs vidare för att lära mer om hur man gör kroppen för livet diet som vegan.

Hur man gör kroppen för livet diet som en vegan. Det första du behöver göra är att välja det bästa programmet som är rätt för dig och din kropps behov.
Hur man gör kroppen för livet diet som en vegan. Det första du behöver göra är att välja det bästa programmet som är rätt för dig och din kropps behov.

  1. Det första du behöver göra är att välja det bästa programmet som är rätt för dig och din kropps behov. Du kan göra detta genom att köpa en bok om detta. Det kommer också att vara till hjälp om du köper en tidskrift för att spela in din dagliga och veckovisa framsteg. Ta en bild på dig själv med varje vinkel. Detta kommer att fungera som din "före" bild. Detta är egentligen inte ett krav, men i det långa loppet kan det öka din egen moral och självförtroende när du ser de stora förändringarna. Dessutom kan du använda detta för att komma in i fitness tävlingen. Se bara till att du tar en riktigt bra "efter" bild av dig själv!
  2. Gå till närmaste köpcentrum, livsmedelsbutik, hälso-butik eller önskad stormarknad. Du måste köpa mat som följer din dagliga måltid planer. Alla måltider bör ha en portion av följande: kolhydrater, protein och grönsaker. Oljor, speciellt de omättade sådana behövs två måltider dagligen. För att framgångsrikt avgöra om du får rätt måltiden storlek, bara mäta det med din knuten näve eller med en kortlek med kort. Du behöver tänka på och räkna detta i när du gör dina matinköp. Du vill inte köpa mat i lösvikt.
  3. Börja med att handla för vegan proteiner. På så sätt kan du planera din måltid runt dem. Livsmedel såsom tofu, Tempe, texturerat vegetabiliskt protein, veggie hamburgare och seitan är exempel som du kan använda. Märken som Morningstar, Tofurky och LightLife är utmärkt med sina frusna vegetabiliska produkter. Var inte rädd att prova nya saker. Go experimentera! På så sätt kommer du att kunna skapa den bästa måltid som skulle passa dig och dina smaklökar.
  4. Inte för att du är på en vegankost betyder inte att du inte får äta mellanmål! Så länge det inte är kött, det är okej. Bara se till att du se upp för antalet kalorier och fett som du ska intaget. Överdriv inte! Näringsvärde smaksatta drycker som kommer i choklad, vanilj eller jordgubb är perfekt för en hälsosam kost som din.
  5. Det är mycket viktigt att du ser till att du skapar en balanserad måltid. Du behöver fortfarande komplexa kolhydrater såsom pasta, majs, havregryn, bönor, vilda eller brunt ris, jordgubbar och äpplen, potatis och liknande. Igen, se bara till att du inte överdriva. Håll dig till en portion för varje del av din måltid, inget mer!
  6. Slutligen är det viktigaste som du behöver komma ihåg att dricka minst 8-10 glas per dag. Inga fler ursäkter! Om du känner dig hungrig eller om du har sug, drick ett glas vatten.

Följ dessa steg konsekvent och du kan aldrig gå fel

Följ dessa steg konsekvent och du kan aldrig gå fel. När du går vidare med denna nya diet, kommer saker och ting bli lättare. Lycka till!