E2h

Hur man gör liggande hantlar Triceps extensions

Som en form av motion

Som en form av motion, hantlar är bra för freeform tyngdlyftning. De ger dig ett bra utbud av rörelse, och du kan rikta specifika muskelgrupper bättre än med skivstänger. Du är inte begränsad till en maskin, och du kan arbeta med hantlar från lätt till tung vikt.

Hur man gör liggande hantlar triceps extensions. Läggning ryggläge innebär liggande på rygg.
Hur man gör liggande hantlar triceps extensions. Läggning ryggläge innebär liggande på rygg.

Den liggande hantel Triceps förlängning är en sådan övning som du kan göra enkelt med ett par hantlar och en bänk. Detta är en variant av Triceps förlängning, vilket är ett bra alternativ till människor som har problem med lederna, liksom tendinit.

  • Läggning ryggläge innebär liggande på rygg. Den liggande hantel Triceps förlängning kräver att du lägger ner på en bänk. Du kan också arbeta på en matta på golvet om en bänk är tillgänglig.
  • Välj hantel vikter. Vanligtvis kommer vikten beror på vad du vill uppnå. Lättare vikter och fler repetitioner kommer att bränna fett och få musklerna tonas. Större vikter och färre repetitioner kommer att behövas om man vill bygga muskelmassa. Ofta bör du kunna göra bara 12 till 15 repetitioner tills du kommer till den punkt av utmattning, vilket innebär att du inte kan göra några fler reps för den aktuella uppsättningen. Detta innebär att du är på en optimal vikt nivå.
  • Plocka upp en hantel i varje hand och fastställa bekvämt på bänken. Placera fötterna upp bänken, med benen i rät vinkel mot varandra.
  • Placera armarna upp över huvudet, med hantlarna hålls bakom dig. De övre och nedre armar linje med varandra.
  • När du håller dina hantlar, bör handflatorna vara mot varandra. Behåll din ryggrad neutral, och slappna av axlarna medan du gör övningen.
  • Sakta lyfta hantlarna uppåt, sträcka ut armarna över huvudet. Håll armbågarna så konstant som möjligt. Dina hantlar bör hamna ovanför ögonen.
  • Sänk armarna mot utgångsläget långsamt. Upprepa varje uppsättning eller ca 12 till 15 gånger. Vila i mellan seten, och göra 3-4 uppsättningar av övningen.


Det är alltid bäst att fokusera på en muskelgrupp per sats eller per övning. För bästa resultat bör du fokusera på motsatta muskelgrupper tillsammans. Till exempel, när du har avslutat liggande hantel Triceps förlängning bör du arbeta nu på dina biceps och bröstmusklerna. På så sätt har du en balanserad utveckling av muskelmassa.

Rådgör med din läkare innan du gör något ansträngande fysisk aktivitet. Lyfta vikter kan vara farligt om du har en underliggande sjukdom, såsom hypertoni eller hypoglykemi. Dessutom är det bäst att räkna ut när du har en spotter som kan hjälpa dig genom de rätta arbetsställningar, och vem kan hjälpa dig att lyfta vikter om du inte kan återgå till utgångsläget.

Dessutom

Dessutom, om du tränar hemma, var försiktig om du har barn hemma. Hantlar är tunga och kan potentiellt skada dina barn. Kom bara ihåg att hålla motion växel utom räckhåll för barn.