E2h

Hur man gör medicin övningar boll knuffar

Medicin bollar är kommersiellt tillgängliga inom intervallet 2 till 25 pund, och de används oftast för vikt och styrketräning. Det är bara om storleken på en basket, och ska inte förväxlas med den stora, uppblåsta motion boll. Medicin bollar är effektiva i att förbättra flexibilitet och kan i hög grad bidra till att påskynda muskel utveckling genom att öka motståndet i din träning. Ett av de områden på kroppen som den kan rikta är axlar. Om du vill lära dig att göra medicin övningar boll knuffar, läs dessa tips:

Hur man gör medicin övningar boll knuffar. Håll en korrekt form.
Hur man gör medicin övningar boll knuffar. Håll en korrekt form.

  1. Håll en korrekt form. Det är mycket viktigt att du behåller en korrekt hållning under hela övningen för att säkerställa maximal effektivitet. Ryggen ska vara rak, axlarna nivå, fötterna ungefär axelbrett isär, och magmusklerna och skinkor snäva.
  2. Andas. Förvånansvärt många människor tenderar att hålla andan medan du gör någon form av motion. Undvika denna tendens så att du kan hjälpa din blodcirkulation. Andas in när du lyfter bollen, och andas ut när du sänker bollen.
  3. Håll medicin boll i nivå med midjan. Gradvis höja upp bollen till axelhöjd, och samtidigt hålla armarna raka. Slutföra lyft inom fem räknas. När du lyfter armarna till skuldra-nivå, håll denna position 2 räknas. Sakta sänka dina armar igen. Sänkningen-lyftande rörelsen är en komplett uppsättning, gör om 8 till 10 uppsättningar. Kom ihåg att du kan koncentrera sig på att hålla spänningen i axlarna. Använd dina axlar som en stödjepunkt, och undvika att sätta press på armarna.
  4. Här är en annan övning du kan göra: hålla läkemedlet bollen med båda händerna, och med armarna pressade mot kroppen. Håll bollen inledningsvis på din midja-nivå. Sakta bollen tills den är i bröstet-nivå, och flytta den uppåt tills dina båda armarna är ovanför ditt huvud. När dina händer kommer till ditt huvud, böja armbågarna för att förlänga bollen bakom huvudet. Förvara vid denna position i fem punkter. Sedan sträcker du ut armarna igen för att sätta bollen ovanför huvudet. Sakta sänka armarna och föra bollen tillbaka ner till midjan-nivå.
  5. Om du har två medicin bollar, prova denna övning: hålla en medicin boll i varje hand, på dina öppna handflator. Sträck ut armarna rakt framför dig. Sakta öppnar armarna brett, är noga med att hålla medicinen bollen balanserade på varje palm. Pressa ihop skulderbladen för två punkter, och sedan sätta båda armarna tillbaka till centrum. Gör detta för tio till femton gånger.
  6. Du kan stärka din bröstmuskler och muskler axeln samtidigt. Bara sitta ner med ryggen rak. Håll en medicin boll med båda händerna, och sätta bollen nära bröstet. Armbågarna på denna punkt bör vikas och pressas till din kropp. Långsamt andas ut när du räta ut armarna och ta bollen framför kroppen. Andas in när du tar bollen tillbaka till bröstet. Gör detta tjugo till trettio gånger.

Där har du det

Där har du det! Dessa är bara några av de enkla sätt som du kan göra axel övningar med en medicin boll. Lycka till, och hoppas att detta hjälpte dig!