E2h

Hur man gör övningar för spinal justering

Oavsett om terapi efter en skada

Oavsett om terapi efter en skada, lindring av ryggsmärta, eller för den allmänna hälsan förbättras, spinal övningar eller spinal manipulationer är nödvändiga för människor i deras ungdom och i senare i livet. För spinal smärtlindring eller magont, eller om du helt enkelt vill korrigera din hållning, bör spinal övningar göras regelbundet. Det finns maskiner, verktyg motion och kliniska behandlingar som är tillgängliga för spinal justeringar . Om du väljer att välja hemuppgifter och andra tekniker finns videos som finns för att lära dig hur man gör övningarna i ditt eget hem. Pilates Mat Motion förklaras nedan - är en av de enklaste och mest effektiva metoderna för spinal motion och justering.

Hur man gör övningar för spinal justering. Sitta upp och sträcka så högt du kan på dina sit ben.
Hur man gör övningar för spinal justering. Sitta upp och sträcka så högt du kan på dina sit ben.

  1. Sitta upp och sträcka så högt du kan på dina sit ben. Se till att båda fötterna är böjd, och använder din axel som din guide, förlänga benen till den bredden. Alltid se till att axlarna är avslappnade under hela perioden.
  2. Nästa, andas djupt och sträcka armarna framåt på höjden av din axel. Du kan ändra detta genom att placera fingrarna rakt framför dig och mellan benen.
  3. Medan böjda framåt och känna din ryggrad sträck, andas ut.
  4. Vid det här laget, skulle du märka en release i höfterna som dina axlar hålls nere och händerna når tårna.
  5. När du når lite längre, andas och känna stretch i ryggen område.
  6. Använd din nedre delen av magen när de återvänder till din ursprungliga position under utandning. Rulla upp till sittande ställning med hjälp av din ryggrad.
  7. Kom ihåg att använda rätt Pilates matta som denna övning är speciellt utformad för att utföras på Pilates matta. Pilates mattor finns i hälsokostaffärer och webbplatser på nätet.

Precis som alla andra motion, se till att du har rätt vägledning eller handledning i att göra denna övning. Du vill inte att förvärra ditt tillstånd genom att utföra en övning dåligt och vidare att skada din kropp som din övre halsryggen eller spinal leder. Studier har visat att en viss andel av skada under träning köps stånd genom dåligt utförande av övningen.

Du kan rådfråga vårdpersonal (kiropraktik medicin) för att guida dig och för att avgöra om hemuppgifter skulle räcka eller om medicinsk behandling behövs.

Oavsett om terapi efter en skada. Kontrollera med en kiropraktor innan du påbörjar någon övning rutin.
Oavsett om terapi efter en skada. Kontrollera med en kiropraktor innan du påbörjar någon övning rutin.

Också se till att dina övningar görs gradvis. Drastiska och plötsliga förändringar i dina övningar tvingar musklerna och kan orsaka mer skada än hjälp.

Om du känner att ditt tillstånd inte får något bättre, sluta och rådgöra med din läkare. Avslöja alla ansträngningar ni har gjort så han skulle bättre veta vad de ska göra härnäst.

Gör små stretching för att förbereda kroppen för andra stora övningar. Kom ihåg att svalna efter varje övning för att inte ha ett abrupt stopp i dina sträckor.

Kontrollera med en kiropraktor innan du påbörjar någon övning rutin

Kontrollera med en kiropraktor innan du påbörjar någon övning rutin. De skulle kunna ge dig råd om ett mer skräddarsytt program för att korrigera dina speciella förutsättningar. Det finns ingen "en storlek passar alla" när det gäller att förbättra din hälsa.