E2h

Hur man gör övningar sidan hop

Vissa människor har inte tid att gå till gymmet och motion

Vissa människor har inte tid att gå till gymmet och motion. Detta betyder inte att de inte kan göra övningar hemma själva. Om du har ett pressat schema och inte har tid att gå till gymmet, kan du följa motion video eller göra egna övningar hemma. De flesta av de övningar du kan göra, kräver ingen utrustning alls. Bara skona några minuter om dagen och du kommer att kunna utöva. En av de aktiviteter du kan göra är sidan hop övningar. Följ stegen nedan för att veta hur du kan göra detta.

Här är de steg som du kan följa för att göra övningar sida hop:

Hur man gör övningar sidan hop. Vissa människor har inte tid att gå till gymmet och motion.
Hur man gör övningar sidan hop. Vissa människor har inte tid att gå till gymmet och motion.

  • Andning. Gör några andningsövningar innan du börjar träna. Att göra detta kommer att öppna upp dina lungor och hjälpa dig med din träning. Andas in och ut djupt han varit medveten om din andning. Upprepa några gånger.
  • Värm upp. Göra några värma upp stretching efter andningsövning. Detta steg är viktigt. Du ska inte börja varje övning rutin utan uppvärmning kroppen först. Det finns en stor chans att du kommer att dra en muskel eller få kramp om du inte sträcka ut kroppen först. Göra enkla stretchövningar som nå för taket, når tårna, böja sida till sida, kommer etc. Dessa enkla handgrepp värma upp din kropp så att du kommer att vara redo för träning.
  • Gör sido humle. Välj en rymlig område i ditt hus. Se till att det inte finns några bord eller stolar som hindrar dig från att röra sig fritt. Stå i ett upprätt läge. Börja med att hoppa från sida till sida och samtidigt hålla balansen. Gör 10 humle och vila i några sekunder. Göra en annan uppsättning. Det är hur du kan göra på sidorna humle.
  • Variationer. Du kan göra varianter av sidan hoppa när du redan vänja sig vid att göra det. Placera maskeringstejp eller ett objekt på golvet att du använder en guide för att hoppa från sida till sida. En annan variant är att göra sidan humle med knäböj. För att göra detta, starta i en hukande ställning och hoppa åt sidan landar på huk. Detta är en bra övning för dina lår och skinkor.


Dessa är de steg som du kan följa om du vill lära dig hur man gör sidan humle. Stegen är verkligen lätt att följa och det tar mindre än 10 minuter att göra. Den sida humle är en övning som stärker de nedre extremiteterna särskilt låren. Det ökar också hjärtfrekvensen. Nu när du vet hur man gör på sidan humle, kan du försöka att skapa din egen träning rutin så att du kan rikta andra delar av kroppen, såsom armar och magen. För mer motion tips som du kan göra hemma, besök webbplatsen fitnesszone.com . Du kommer att kunna hitta nyttig övning artiklar och viss utrustning som du kan använda för att komma i form och förbli frisk.