E2h

Hur man gör pilates arm och rygg övningar

Om du funderar på att komma i form och ton musklerna utan att lyfta vikter, så Pilates något som du bör definitivt komma in. Det breda spektrum av stretching övningar som finns tillgängliga under Pilates kan verkligen stärka musklerna från armarna och tillbaka till din kärna. Nu är problemet med Pilates att det finns så många övningar som du kan göra som kan vara ibland förvirrande för en vanlig människa. Som sagt om du letar efter övningar som kan stärka din rygg och armar medan du arbetar magmusklerna i processen, så här är några rutiner som du bör regelbundet göra på en daglig basis.

  • På plankan. Detta är en pose som liknar en push up och är ett effektivt sätt att stärka dig armar, övre rygg och ben. Utgångsläget för den här övningen kräver att du ligga ner på magen på golvet. Benen ska vara raka tillsammans och tårna röra golvet liknar den gemensamma tryck uppåt. Dina händer ska vara på samma nivå öronen därmed, vilket undersidan av armbågarna på golvet också. I en långsam men flytande rörelse, använd dina händer och armar för att lyfta hela kroppen tills du bildar posera för en push up där du kroppen är på toppen av höjden. Dina ben och tår bör stödja nedre delen av kroppen. Håll posera för cirka 10 till 15 sekunder innan du släpper genom att böja knäna och vilar den på golvet. 3 till 5 reps per dag bör vara effektiva.
  • Twist. Detta är normalt kallas "Spine Twist" övning som är bra att arbeta både nedre delen av ryggen och buken. För att starta den, kommer du vill sitta på golvet med benen rakt ut tillsammans. Ryggen ska vara rakt upp. Avstå från slouching. Armarna ska lyftas på samma nivå på dina axlar rakt ut på varje sida. När läget är bara om rätt, långsamt och smidigt förvandla din hela överkroppen, inklusive huvudet åt höger. Håll ett par sekunder och sedan vända tillbaka till mittläget. Upprepa samma process för den vänstra sidan. Det rekommenderas att göra 5 till 10 reps per sida dagligen.
  • Simma. Detta är en annan utan humoristisk övning eftersom du kommer att simulera en simtur. Vad du vill göra här är att ligga platt på golvet på magen. Armarna ska vara rakt ut över huvudet och fötterna rakt ihop. Börja med rytmisk andning och sakta höja dina armar och ben något. När läget är optimalt, starta paddla som om du vada i vatten. Denna övning kommer att stärka din rygg och magmuskler medan något arbetar armar och ben. Varje upprepning bör vara 20 till 30 sekunder i längd. 5 till 10 repetitioner per dag rekommenderas starkt.


Hur man gör pilates arm och rygg övningar. På plankan.
Hur man gör pilates arm och rygg övningar. På plankan.

Det finns massor av olika övningar som kan erbjuda samma resultat men dessa tre gjort dagligen med intensitet och glöd borde räcka. Att göra dessa övningar dagligen kommer att öka styrkan i hela kroppen för att inte tala lägga lite mer flexibilitet i dina normala rörelser.