E2h

Hur man gör pilates ben dra ner motion

Undrar du fortfarande vad Pilates övningar du bör fokusera på

Undrar du fortfarande vad Pilates övningar du bör fokusera på? Nåväl, det finns många men bara ett fåtal kan skryta med toning både benet och övre muskler kroppen samtidigt. En sådan övning du borde verkligen titta på är benet dra ner. Detta är en något avancerad övning som utvecklades av en av de mer grundläggande övningar, plankan pose. Så gör detta tillsammans med de andra utöva rutiner du för närvarande gör kommer att avsevärt förbättra hela kroppens styrka och kondition från axeln ända ner till vaderna. Här är de rätta och korrekta åtgärder så att du kan göra Pilates benet dra ner motion, på rätt sätt.

Hur man gör pilates ben dra ner motion. Den rätta utgångsläge.
Hur man gör pilates ben dra ner motion. Den rätta utgångsläge.

  • Den rätta utgångsläge. Allt börjar med start formuläret. För detta övning kommer du vill köra på plankan pose eller position. Placera yogamatta på golvet och ligger ovanpå det magen nedåt. Din mage ska vara platt på golvet, sträckte händerna på varje sida av huvudet och ben ut med tårna nedåt på mattan. I en långsam och behaglig rörelse, lyfter hela kroppen upp samma sätt som du skulle göra det vid utförande av en push up. På höjt läge, kommer du vill hela kroppen, axlar, rygg och ben rakt och vågrätt. Håll pose, eftersom detta kommer att vara din ursprungliga ståndpunkt.
  • Benet pull-up. Okej, när plankan pose har utförts i rätt form kommer nästa steg vara att utföra benet dra upp. Gör detta genom att lyfta ena benet upp mot ryggen. Benet ska vara helt rakt ut. Vid denna punkt, kommer din rygg och din glutes vara något ansträngt. Du vill inte tvinga frågan så se till att endast höja och utöka benet med försiktighet. Om du känner att din rygg också betonas med denna position, överväga att minska höjden. I varje fall se till att hålla den förlängda posera för några sekunder, känner spänning och sammandragning av musklerna, särskilt glutes, lår och nedre ryggmuskulaturen, eftersom benet är förhöjd.
  • Benet rullgardinsmenyn. Benet rullgardinsmenyn är verkligen enkelt och är motsatsen till benet pull-up. Därför är allt du behöver göra för att göra benet pull-up, håller pose, och föra benet tillbaka till utgångsläget. När detta är gjort, att det andra benet upp på samma sätt, håll, och sedan ner igen. Upprepningen och växling mellan benen är kärnan i övningen.
  • Intensiteten. För nybörjare är minst 10 reps per ben på ett omväxlande sätt rekommenderas. För mer avancerade människor, bör de som har stärkt sin rygg och benmuskler betydligt, 15 reps per ben göra susen, förutsatt att de gör 3 till 5 set.


Dessa steg är enkelt när du läser det men faktiskt gör det, kommer du att finna att hålla korrekt hållning när du gör benlyft kan vara en utmaning. Oroa dig inte, med tillräcklig övning och tålamod, bör du få kläm på det.