E2h

Hur man gör pilates knästående motion sida spark

Pilates är på modet i dag när det gäller fysisk kondition

Pilates är på modet i dag när det gäller fysisk kondition. Använda intensiva men avslappnad stretchövningar, kan en person stärka olika muskler på hans kropp. Rutinen börjar med grundläggande övningar och former som är lämpliga för nybörjare. Även dessa övningar är nog, om det görs på rätt sätt och regelbundet, varje person som vill bättre och snabbare resultat, när det gäller muskel toning och stärka, kanske vill flytta upp till de mer avancerade Pilates rutiner. En sådan avancerad rutin som kan träna musklerna vid höften, rumpan och benen är knästående sidan sparkar motion. Detta är en enkel övning men kräver perfekt form. Som sagt här är rätt steg och beskrivningar så att du kan göra övningen korrekt och uppnå de resultat du önskar.

  • Utgångspunkten form. Som namnet på övningen innebär, ställning och form för att börja i en knästående. I grund och botten, vad du vill göra är att knäböja på toppen av din yogamatta. I knästående ställning, flytta vikten från båda knäna till vänster knä och lyft din högra fot upp. Vad du vill göra vet är att böja överkroppen åt vänster så att det blir helt parallellt med mattan. Du måste du använda din vänstra arm för att ge stöd för din kropp. Stötta på marken och hålla positionen. Höger knä bör förlängas med känner på andra sidan och din högra hand bör placeras på höger höft. Detta är startpositionen och den korrekta formen för att praktisera.
  • Den första spark. Nu när du är i rätt start formen för utövandet kommer nästa steg att göra den första spark. Detta kommer att innebära upplyftande din rätade höger ben. Höj benet medan den är rak tills den är helt planat med böjda överkroppen. Detta är den första spark. Håll posera för ett par sekunder sedan sakta ta höger ben tillbaka. Du har nu slutfört en rep. Fortsätta att upprepa processen tills du fyller 10 till 15 reps.
  • Den alternativa spark. Efter den första övningen, kommer du vill gå vidare till en annan liknande övning där en något förändrad rörelse. Processen är densamma där man höjer benet långsamt. Men som du når toppen, kommer du vill sakta sparka benet framåt tills den kan flytta längre. Håll positionen återigen för 2 sekunder innan föra den tillbaka till centrum sedan ner till utgångsläget. I likhet med den första spark, göra runt 10 till 15 reps.


Du har nu slutfört den första uppsättningen för den sidan

Hur man gör pilates knästående motion sida spark. Utgångspunkten form.
Hur man gör pilates knästående motion sida spark. Utgångspunkten form.

Du har nu slutfört den första uppsättningen för den sidan. Nästa steg kommer att kräva att du gör samma rutin för den andra sidan. Däremot kommer du vill ge din kropp minst en minut eller två av vila innan du fortsätter med den andra sidan, vänster ben. Där har du det, de enkla och specifika steg och form i att utföra knästående sidekick rutin i Pilates.