E2h

Hur man gör pilates simning övning

Om 80-tal år sedan utvecklade en läkare vid namn Joseph Pilates ett fantastiskt serie stretching övningar som kan göras av personer som var sängliggande. På den tiden, särskilt under den 1: a världskriget, var dessa övningar för att rehabilitera skadade soldater, de som hotades av atrofi och selektiv förlamning. Idag har övningarna när de har införts utvecklats till vad du normalt ser på instruktionsfilmer och klasser. Ja, Pilates kommer definitivt långt. Det finns grundläggande övningar utvecklade av Joseph Pilates och de avancerade de för dem som är ganska mycket kunnig och erfarenhet i de grundläggande rutiner.
En sådan övning som anses avancerad och riktigt effektiv är simning övning. I grund och botten kommer processen att innehålla dig simulera simning förflyttning av en person i en pool och erbjuder en ljus konditionsträning tillsammans med kvaliteter centrala förstärkning. Eftersom övningen är form beroende, måste du veta hur man gör det på rätt sätt. Som sagt här är rätt steg att följa.

  • Utgångsläget. Första position övningen är oftast den mest kritiska aspekten av övningen eftersom det fart på formuläret. Om formuläret på utgångsläget är felaktig, då hela övningen blir felaktig. Det är bara så det är. Hur som helst, vad du vill göra är att ligga på toppen av mattan nedåt. Din mage och knän ska vara platt på golvet. Fötterna nära varandra och armarna utsträckta rakt framför huvudet. Vid denna punkt kommer du vill ha hakan upp och ditt ansikte ser framåt. Det är hur en simmare skall positioneras som han skjuter genom vattnet.
  • Freestyle simulering. Tekniskt kommer du att simulera freestyle simning formuläret. Du förstår nog nu varför utgångsläget gjordes på det sättet, eller hur? Så, baserat på denna förståelse kommer nästa steg vara att simulera den första slaget. För att göra detta, höja din högra arm precis hur du gör när du simmar med freestyle stroke. Så snart din högra arm närmar sig golvet, växla den med vänster arm. Fortsätt att göra detta för att få kläm på det. Medan du kör dessa slag, kommer du vill ditt huvud att vända sig från sida till sida precis som i simning. Dessutom kommer du vill att din ben förhöjda baserad på armen som du använder för stroke. Om slaget görs av höger arm, sedan vänster ben bör vara förhöjda simulerar foten fälls i simning. Alternera vänder när du växlar armar. Varje stroke bör ske långsamt och gradvis. Dessutom är det viktigt att simulera rätt andning för simning också, inandning och utandning.


Hur man gör pilates simning övning. Freestyle simulering.
Hur man gör pilates simning övning. Freestyle simulering.

När det gäller längden på övningen, är detta helt upp till dig, men de flesta människor normalt gör 20 slag per arm innan vila. Du kan göra 2 till 3 set om du känner för det.