E2h

Hur man gör populära avslappningstekniker

Vilket stressigt liv vi alla lever varje dag

Vilket stressigt liv vi alla lever varje dag! Känner du inte ibland trycket under fötterna och vikten på dina axlar när du hanterar de dagliga kraven på arbete, familj skyldigheter och socialt ansvar? De utmaningar som modern livsstil orsakar många av oss att bränna ut och vill söka andrum då och då genom fritid, semester och varierande former av avkoppling.

Det är populära avslappningsövningar som kan hjälpa dig att behålla din dagliga balansen och samtidigt hjälpa dig att bekämpa ångest och främja terapeutiska resultat. Följande är några av dessa tekniker:

Hur man gör populära avslappningstekniker. Vilket stressigt liv vi alla lever varje dag.
Hur man gör populära avslappningstekniker. Vilket stressigt liv vi alla lever varje dag.

  1. Meditation - Denna teknik är mycket effektiv om du gör det i en bekväm position och i en gynnsam plats. Du kan välja en tyst, sval rum där du kan sprida en matta eller matta i mitten för du sitter på. Du kan också meditera med ett tänt ljus framför dig när du sitter med benen i kors på en lotusställning.
  2. Andningsövningar - Långsam, hjälper djupandning du släpper inre spänningar och gör att du kan slappna av. Det spelar egentligen ingen roll var din andning kommer från - antingen från din membran, lungor eller mage, vad som är viktigt är den långsamma handlingen att andas in och ut luft kroppen. Som dina lungor, mage och membran kontrakt med upprepade intag av syre, blodcirkulationen förbättras, därför att du känner dig avslappnad och tröstad.
  3. Visualisering - Fokusera dig på en bild som du förknippar med något du gillar. Med slutna ögon, tänka på en lugn och rofylld plats. Det kan vara en tyst gård eller en lugn sjö. Du kan också tänka på en person eller en sak. Vad det än är att du väljer att visualisera, se till att du ansluter den till något behagligt och lätt.
  4. Nynna eller sjunga - Samtidigt sitter lotus stil, kan du nynna mjukt en fyllig, lugnande sång. Det kan vara en vaggvisa, en kärlekssång eller ens din signaturmelodi med din make. Du kan också recitera några meningsfulla verserna mycket långsamt och mjukt - om och om igen.
  5. Byte av miljö - besöka andra platser är en bra terapi för ens mentala tillstånd. En förändring av omgivningen minskar förvisso depression. Det bidrar också till att en s förnyelse och förnyat intresse i livet.
  6. Att få en massage - Att gå till spa och centra massage har fått en hel del popularitet i dessa dagar. Faktum med en massage är en mycket god hälsa praxis som det hjälper tona ner musklerna och förbättrar blodcirkulationen. Vissa människor som inte har tid att få regelbunden massage från spa väljer att köpa sin egen massagestol så att de kan få massage när som helst de vill. Nu ger en massage är så terapeutiskt som att få en. Om du vill lära dig att ge en massage, kan du anmäla dig till skolor massage där du kan lära dig att ge en avslappnande massage till andra.

Oavsett avslappningsteknik du använder för att de-stress själv

Oavsett avslappningsteknik du använder för att de-stress själv, bara till att du tilldela ordinarie tid för det. Kom också ihåg att ibland allt som behövs för att du ska verkligen slappna gör en regelbunden motion. En klassisk avkoppling teknik, kan utöva radera spänningen från kroppen medan IT-företag upp dina muskler och stärker ditt skelett.