E2h

Hur man gör sidled sträckor i hatha yoga

Hatha yoga

Hatha yoga, eller den standard yoga som vi vet, började på 1400-talet. Detta är den "ursprungliga" typ av yoga där andra typer av yoga härstammar från. Hatha översätter till sol och måne. Positionerna för Hatha yoga arbetet på motsatta ändar av systemet, därav namnet. Denna typ av yoga är att balansera kroppen och sinnet genom andningstekniker och olika arbetsställningar och poser. Om du vill lära dig hur man gör sidled sträckor i Hatha yoga, det finns några enkla steg som du kan följa.
Här är de steg som du kan följa om du vill lära dig hur man gör sidled sträcka i Hatha yoga:

Värm upp. Gör några varma upp övningar innan du gör någon position eller kroppsställning i yoga. Har de grundläggande andningsövningar för att få din kropp värmas upp och redo för ställningar. Du kommer att göra massor av stretching så det är klokt att sträcka kroppen i förväg genom att nå tårna och böja ryggen.

Stående sida stretch. Den stående sida sträcka av Hatha yoga förbättrar din hållning och förbättrar flexibiliteten på olika delar av kroppen såsom ryggen, magen och armarna. Dina lungor kommer också att kunna få mer syre om du inte posen korrekt.

  • Börja med fötterna tätt ihop. Stå rakt och slappna armarna vid din sida. Det kommer att vara till hjälp om du gör detta utgör fronting spegeln så att du kan se om du gör det på rätt sätt.
  • Koncentrera dig på din andning när du andas in och ut. Att göra detta kommer att hålla ditt fokus.
  • Sakta höja ena armen ovanför huvudet så att du gör en rak linje från armarna ner till benen. Andas in när du gör detta.
  • Sakta böjer kroppen i motsatt riktning på din upphöjda armen när du andas ut.
  • Luta höfterna på den upphöjda armen så att du driver höfterna på motsatt riktning din kropp kommer.
  • Efter flera punkter, återuppta stående ställning och upprepa med den andra sidan.

Hur man gör sidled sträckor i hatha yoga. Stående sida stretch.
Hur man gör sidled sträckor i hatha yoga. Stående sida stretch.

Sitter sidan stretch. Sitt på din yogamatta och sträcka på benen på båda sidor. Lyft ena handen på toppen av huvudet och böj på motsatt riktning samtidigt som man försöker nå din fot på den andra sidan. Håll posera för flera punkter. Återuppta sittställning och upprepa stegen med den andra sidan av kroppen.


Dessa är de steg som du måste följa om du vill göra sidled sträckning i Hatha yoga. Göra dessa stretching innebär kommer att stimulera dina kroppsliga funktioner, särskilt de av dina lever och njure. Lär dig mer om yoga ställningar och rätt sätt att utföra dem genom att besöka webbplatsen ABC-of-yoga.com . På webbplatsen kommer du att få lära sig att göra positioner som sol hälsningsfras, triangel utgör, träd pose, halv måne pose och många fler. Du kan också läsa om historia av yoga och vad termer betyder.