E2h

Hur man gör socker busters kosten

Sugar Busters diet är på modet dessa dagar. Det bygger på tanken att socker leder till viktökning, inte bara fett. Utvecklat av en hjärtspecialist, en endokrinolog och en gastroenterolog är denna plan säkert och visat sig vara effektiva på att hjälpa dig att kasta inches och gå ner i vikt. Så här gör socker Busters diet.

Steg 1

Förstå hur det fungerar. The Sugar Busters diet är baserad på glykemiskt index. Detta skattesatser mängden socker i livsmedel, både naturliga sockerarter och tillsatt socker. Ju lägre maten är på glykemiskt index, desto mindre socker det innehåller och mer näringsrik är det för dig. Lågt socker håller ditt blodsocker i schack och stannar kroppen från att förvandlas socker till fett. Kosten är inte bara klippa ut godis och begränsa dina kolhydrater. Det är ett mer beräknad sätt att undvika höga socker livsmedel som visat sig leda till viktökning.

Steg 2

Hur man gör socker busters kosten. Förstå hur det fungerar.
Hur man gör socker busters kosten. Förstå hur det fungerar.

Oroa dig inte om att mäta. Den bästa delen av denna diet är att det är enkelt. Det finns ingen mätning behövs, inga portioner till storlek ut, och inga exakta tider som du behöver för att äta. Du är i princip gratis att äta så mycket du vill (inom rimliga gränser), när du vill. Vad är haken, frågar du? Du måste bara begränsa vad du äter till acceptabla livsmedel på socker Busters lista.

Steg 3

Vet du vad mat att undvika. För att göra socker Busters diet, behöver du antagligen att klippa ut några livsmedel du har blivit vana vid att äta under åren. På denna diet plan, kan du inte längre konsumera:

  • socker / honung / sirap
  • sötsaker / desserter / färdigförpackade snacks
  • öl / pop / mjölk med hög fetthalt / juice
  • pasta / vitt bröd / icke fullkornsris spannmål
  • potatis / majs / morötter / bananer

Det kan verka som en stor lista, men du kommer snart att upptäcka att det finns många hälsosamma livsmedel du kan äta när du gör socker Busters diet.

Steg 4

Oroa dig inte om att mäta. Vet du vad mat att undvika.
Oroa dig inte om att mäta. Vet du vad mat att undvika.

Vet vilken mat du ska äta. När du är på socker Busters diet, måste du undvika alla stärkelse och socker. Men du behöver inte undvika god smak! Du kan fortfarande äta magert alla kött (utom fläsk). Fylla på gröna grönsaker, och köpa bara hela korn bröd. Köp låg fetthalt mjölk och mejeriprodukter, och se till att din yoghurt är sockerfritt. Växla till olivolja istället för smör, och se till att din salladsdressing är fettfri och sockerfri. Du behöver inte ens att ignorera din söta cravings. Sug på karamellen med konstgjorda sötningsmedel i små mängder för att söta din favorit godis. Och håll sockerfria godsaker och drycker i hemmet för när det begäret slår till.


Sugar Busters diet är mer av ett sätt att förändra hur du äter än en diet. Du behöver inte följa uppsatta recept. Du behöver bara äta de rekommenderade livsmedel och undvika söta och fettrik mat som har gjort dig fet. På Sugar Busters diet, börjar du förmodligen släppa pounds inom de första dagarna. Du kommer inte att känna berövas när du gör socker Busters diet. Egentligen hittar du förmodligen att du känner dig fantastisk!