E2h

Hur man gör South Beach Diet

The South Beach Diet slår kosten världen med storm, och av goda skäl! Du kan enkelt kasta många pounds genom att följa de regler som anges nedan.

Steg 1

Förstå glykemiskt index. Den glykemiskt index (GI) är ett sätt att mäta mängden socker i ett livsmedel, både naturliga och artificiella. Ju mer socker ett livsmedel innehåller, desto högre är det sägs vara på glykemiskt index, eller desto högre är dess GI är. Livsmedel som är högt på glykemiskt index sakta ner din ämnesomsättning (eftersom de spika dina insulinnivåer och sätta din ämnesomsättning ur smäll). Så South Beach dieten minskar dina dåliga kolhydrater, ökar dina bra kolhydrater, och ser till att du bara äter bra fetter (ja, det finns en sådan sak!). Med denna plan, kroppens ämnesomsättning med blivit mer regelbunden och du kommer att märka stor viktminskning på South Beach Diet.

Steg 2

Förstå de olika faserna av South Beach Diet Det finns 3 faser i South Beach dieten -. Fas 1, fas 2 och fas 3. Varje fas kräver att du ändrar dina matvanor något. Fas 1 är "vana-dödande" fasen är fas 2 "vikt släppa" fas och fas 3 är "Underhåll" fas. Här är detaljerna i varje South Beach dieten faser.

Steg 3

Hur man gör south beach diet. Förstå glykemiskt index.
Hur man gör south beach diet. Förstå glykemiskt index.

Börja med fas 1. Fas 1 i South Beach dieten är den mest drastiska. Det kräver att du klippa dåliga livsmedel ur din kost, cold turkey. Du måste sluta äta följande livsmedel för 2 veckor:

 • Frukt
 • Bröd
 • Ris
 • Potatis / flis
 • Pasta
 • Socker / honung
 • Alkohol
 • Mjöl / bakverk / stråsäd
 • Regelbundna mejeriprodukter (ost, mjölk, yoghurt)
 • De flesta oljor (majs, Grapeseed, jordnöt, palm, safflor, sesam, sojaböna, solros, kokos och ljus / fettsnåla mayo) och fetter (smör, ister, bacon fett, margarin, trollspö, vegetabiliskt matfett)

Jag vet - du förmodligen gråter redan vid förlusten av en del av dessa livsmedel som sannolikt utgör den största delen av din kost. Men dessa livsmedel håller höfterna tjock och låren brett och så dessa livsmedel måste elimineras om du vill se förändringar i din kroppsliga fysik. Det är goda nyheter dock. Du kan fortfarande äta följande livsmedel på etapp 1:

 • Magert protein (ägg / äggvita, skaldjur, skinn fjäderfä, magert nötkött / fläskkött, soja livsmedel)
 • Bönor, nötter och frön
 • Låg-stärkelse grönsaker
 • Fettfri och låg fetthalt mejeriprodukter (minimala portioner eventuella per dag)
 • Omättade fetter (olivolja, rapsolja, oliver, avokado, linfrö olja, matlagning spray)
 • Vissa kryddor (helfet majonnäs med måtta, trans-fettfria bredbara)

Fas 1 är den strängaste av alla faser, men den är utformad för att vara så. Det bidrar till att rena kroppen och jumpstart din viktminskning. Den varar bara i 2 veckor, så du klarar. (Och du kommer förmodligen att upptäcka att du inte ens sugen några av dina favoriträtter efter ett tag under fas 1).

Steg 4

Förstå de olika faserna av south beach diet. Behålla din nya vikt i frasen 3.
Förstå de olika faserna av south beach diet. Behålla din nya vikt i frasen 3.

Fortsätt med fas 2. Fas 2 av South Beach Diet kan du börja äta några av dina favoriträtter igen, även bröd, pasta, potatis, ris, spannmål och frukt. Det är dock viktigt att göra det med måtta och du måste sträva efter att äta bara fullkorn versioner av dessa livsmedel när det är möjligt. Du kan inte lägga till alla dessa livsmedel tillbaka i din kost under fas 2, eller dina South Beach Diet insatser kommer att bli förgäves. Bara lägga i några, med måtta, som är hälsosammare för dig.

Fortsätt med fas 2 sätt att äta tills du når din optimala eller önskad vikt.

Steg 5

Behålla din nya vikt i frasen 3. Fas 3 är underhållsfasen av South Beach Diet. Det är den minst restriktiva, och det är tänkt att bli ett permanent sätt att äta. Under denna fas, är du ansvarig för vad du äter, men tänk på vilken effekt det kommer att ha på dina insulinnivåer och därmed din ämnesomsättning. Om du hittar din vikt klättring, gå tillbaka till fas 1, skära ned på dina kolhydrater. Med lite envishet och viljestyrka, kommer South Beach Diet vara något bra du kan göra för dig själv som kommer att hålla dig friskare och lyckligare för resten av ditt liv.