E2h

Hur man gör styva arm latsdrag nedskrivningar

Drömmer du om att bli en bättre simmare

Drömmer du om att bli en bättre simmare? Här är en övning som är bra för att utveckla latissimus dorsi muskel eller stora muskler på stammen som ligger bakom armen. Utveckla denna muskel skulle i sin tur stärka armen och ge dig mer makt navigera genom vatten. Eller även om du inte var en simmare, starkare armar och överkroppen styrka skulle definitivt vara ett plus när du går igenom livets krav.

Hur man gör styva arm latsdrag nedskrivningar. Du behöver träningsutrustning med lat bar eller latsdrag.
Hur man gör styva arm latsdrag nedskrivningar. Du behöver träningsutrustning med lat bar eller latsdrag.

Denna övning är de stela arm latsdrag nedgångar. Här är en snabb handledning:

  1. Du behöver träningsutrustning med lat bar eller latsdrag, vilket är vanligt på gym och fitness center. Detta är den del med en bred styret på de bästa och fäst vid vikterna på baksidan. Du drar ner denna styret att tona dina muskler och öka din överkroppen styrka.

Om du vill köpa en

Om du vill köpa en, är det bra att notera att många multifunktionella träningsmaskiner bär lat bar samt. Dessa typer av motion maskiner är dyrare dock, och det brukar kostar ca 300€.

  • Stå med dina axlar rygg och fötterna axelbrett.
  • Face the träningsmaskin med lat bar och höja armarna mot det, samtidigt böja kroppen på en 45-graders vinkel. Kom ihåg: du behöver för att hålla armarna raka och oböjda alla i hela, därav namnet på denna övning rutin.
  • Även om det finns flera variationer i placering av handen medan gripa lat baren kan vi fokusera på teknik som kallas den breda grepp dra ner där händerna är placerade en och en halv gånger axelbrett. Detta är mest effektiv arbetar lat muskeln. Ta tag i stången med tummen på samma sida av baren som de andra fingrarna. Dra ned lat bar upp till knäna, hålla rörelsen mjuk och kontrollerad. Dessutom, fokusera på inriktning lat muskler, förvärva kraft att dra ned baren från det området. Undvik gunga kroppen att ta fart för pull. Kom ihåg att hålla din axelhöjd, armbågarna låsta och armarna stela.
  • När du drar ner stången, hålla det för en räkna och sedan föra den tillbaka upp på ungefär huvudhöjd. Du kan göra fyra uppsättningar av 10-12 repetitioner vardera. Kom ihåg att det är bättre att använda lättare vikter med fler repetitioner än tunga vikter direkt, för att undvika rygg och muskelspänning. Det är också så att du bättre kan styra hur hårt ditt arbete ut kommer att bli.
  • Det är viktigt att andas ordentligt under hela denna rutin. Kom bara ihåg att andas när du släpper lat bar, och att andas när du drar ner det.
  • Som med alla andra träningsprogram

    Som med alla andra träningsprogram, kom ihåg att rådfråga en läkare innan du genomgår denna styrketräning. När du har fått läkarens gå signal, är det viktigt att hålla fast beslutna att denna rutin så att bäst dra sina fördelar. Snart kommer du och alla andra se att den tid och energi du har investerat att utöva är definitivt värt det. Lycklig utövar!