E2h

Hur man gör utöva en daglig rutin

Miljontals människor prisa de fördelar som utövar innebär för deras fysiska välbefinnande. Motion gör dig friskare, yngre, starkare och levande. Det gör du fokusera mer, håller dig i form och trim och därmed njuta av livet mer.

Hur man gör utöva en daglig rutin. Hitta rätt tid för dig att göra din träning.
Hur man gör utöva en daglig rutin. Hitta rätt tid för dig att göra din träning.

Motion hjälper virus kropp att bekämpa och förhindrar uppkomsten av vissa sjukdomar. Med alla de fördelar som motion innebär för kroppen, fler och fler människor uppmuntras att ta någon form av motion.

Det finns tillfällen dock att det kommer att kräva lite mer ansträngning för att göra den utbildning som du har gjort under en längre tid. Med rätt inställning, kan du tänka på motion som en investering på kroppen i en win-win-situation. Din hälsa är mycket viktigt för din allmänna välbefinnande, och hålla friska genom motion hjälper dig skörda långvariga belöningar långt utöver vad du har investerat.

Här är några sätt för dig att hålla på rätt spår och göra utöva en del av din dagliga vana.

Ersätta andra former av fysiska aktiviteter för regelbunden motion. Övning med en vän.
Ersätta andra former av fysiska aktiviteter för regelbunden motion. Övning med en vän.

  1. Kontrollera med din läkare och fitness instruktör om du behöver ändra ditt träningsprogram baserat på din fysiska kondition, de områden som behöver fokus och ditt arbete och dagliga rutiner.
  2. Gör det till ditt mål att göra din träning rutin en del av dina dagliga aktiviteter. Avsätt en ledig dag när du inte kommer att göra några övningar, precis som alla arbetsdag.
  3. Ställ små uppnåeliga mål istället för stora. På så sätt kan du se omedelbara resultat för att hålla dig motiverad att fortsätta att utöva.
  4. Hitta rätt tid för dig att göra din träning. Du kan göra din hjärt övningar på morgonen före frukost. Det kommer att öka din energi nivå och bränna reserv fett snabbare. Du kommer att njuta av din frukost mer och vara redo att möta en hel dag i förväg. Om du inte kan göra din fulla rutin på en gång, och sedan bryta ner det så att du kan göra olika uppsättningar hela dagen och hålla fast vid det.
  5. Gör några stretchövningar även när du sitter framför skrivbordet eller medan du tittar på TV. Det håller cirkulationen flödar och dina lemmar dra nytta av det efter att ha suttit stilla så länge.
  6. Ersätta andra former av fysiska aktiviteter för regelbunden motion. Delta i fysiska aktiviteter som du gillar att göra såsom promenader, jogging, trädgårdsarbete, simning eller kanske dans. Även promenader din hund är en form av motion.
  7. Övning med en vän. Det kan ge dig tillräckligt med motivation för att möta upp och träna tillsammans och njuta av företaget samtidigt. Du kan även delta i några vänliga konkurrens samtidigt gå igenom din träning rutin. Förvandla det till en trevlig social aktivitet får dig att glömma att det är en utbildning rutin.
  8. Håll reda på din träning plan, dina framgångar och misslyckanden, så att du kan övervaka din framgång, hålla dig motiverad som du ser resultat, och utöva mer ansträngning på saker som inte gör väl första gången.
  9. Variera din träning rutin så att det inte blir monotont. Det kommer också att utmana din kropp att anpassa sig till nya rutiner och utmaningar.
  10. Behandla din träning rutin som en annan fysisk aktivitet som du gillar att göra. Stäng inte det till en uppgift som du måste göra.

Definiera vad dina personliga skäl är för att utöva, och sedan utmana dig själv att ge svar på dina skäl. När du sakta införliva dessa nya fysiska aktiviteter i din livsstil, kommer du att inse att du kommer att kunna utöva automatiskt.