E2h

Hur man gör västerut stretch yogaställning

Vill du göra den västra sträckningen yoga pose

Vill du göra den västra sträckningen yoga pose? Då måste du vara bekant med paschimottan asana. Bokstavligen, hänvisat till den intensiva sträckningen av "väst". Även om det är en ganska enkel pose, är det mycket effektivt. Det kan vara till nytta både för din kropp och ditt sinne. Den riktar och sträcker din ryggrad och hamstrings. Det lämnar lugnande och avslappnande effekt. Det kan också läka bihåleinflammation, sömnlöshet, högt blodtryck, och infertilitet. Här är några tips på hur du kan lyckas göra detta framåt böj, sittande yoga asana:

Kör rätt pose. Få en matta

Hur man gör västerut stretch yogaställning. Justera pose efter din nivå.
Hur man gör västerut stretch yogaställning. Justera pose efter din nivå.

Kör rätt pose. Få en matta. Sitta på den när du sträcka ut benen, direkt i din framsida. Detta är populärt kallas Dand asana. Känn benen när du utöka och flex dem. Sedan förbereder att andas. Gör det långsamt när du böjer och försöka nå dina fötter. Vid det här laget bör du känna din ryggrad. Utvidga den så långt du kan. Efter det försöka driva din kropp. Gör det som du böjer och gå vidare.

Se till att dina knän inte vika när du försöker att utnyttja fötterna

Se till att dina knän inte vika när du försöker att utnyttja fötterna, med något. Likaså bör du kontrollera din rygg. Gör runda inte. Överväg att hålla antingen smalbenen eller dina fotleder, är beroende på vilken lättare för dig att nå.

Justera pose efter din nivå. Om du är nybörjare

Justera pose efter din nivå. Om du är nybörjare, sitter på en kudde eller på en vaddering rekommenderas. Du kan placera den precis under skinkorna för stöd. I stället för att låta näsan röra knäna, kan du utmana enkelt själv för att göra din mage röra låren. Detta kan hålla din ryggrad sträcks ut och jämnt förlängas. Om du fortfarande inte kan nå dina fötter ännu, gör hindra inte dig själv. Du behöver gott om tid att förbättra din flexibilitet. Du kan lyckas göra det först efter upprepade försök så inte över utövar eller tvinga dig själv. Känner utrymmet mellan naveln och dina pubis. Om det korta, sluta framåt. Flytta upp lite och lyft dig upp.

Om du är en avancerad yoga utövare

Vill du göra den västra sträckningen yoga pose. Känna till försiktighetsåtgärder.
Vill du göra den västra sträckningen yoga pose. Känna till försiktighetsåtgärder.

Om du är en avancerad yoga utövare, bör det vara lätt för dig att nå dina fötter. Så, improvisera. Få en träbit. Placera den på ett avstånd en bit bort från dina fötter. Sträck händerna och syftar till att fånga block av trä, i stället för dina fötter.

Känna till försiktighetsåtgärder. Försök inte paschimottan asana om du för närvarande lider av någon form av skada i ryggen. Du bör också undvika det om du är astmatiker.


Paschimottan asana har ett antal fördelar.

Din kropp kommer att må bättre från rutinen

Din kropp kommer att må bättre från rutinen. För en, kan det stimulera funktion livmodern, äggstockar, njurar och lever. Bortsett från detta, kan det lindra din trötthet. Och naturligtvis kan det minska din menstruation obehag och hjälper dig möta dina vanliga matsmältningsproblem.

Ditt sinne får vara mer avslappnad om du gör rutin flera gånger

Ditt sinne får vara mer avslappnad om du gör rutin flera gånger. Du kan lätt lindra din stress och övervinna din depression. Det kan också råda bot på din huvudvärk.