E2h

Hur man gör yoga apan pose med en partner

Yoga är ett bra sätt att hålla sig i form

Yoga är ett bra sätt att hålla sig i form, men du måste arbeta på att bli smidig så räkna med att känna sig öm på platser du inte visste fanns. När det gäller yogaställningar kanske en av de mest utmanande det är vad som kallas Monkey pose. Det första steget kan göras på egen hand, men resten av övningen kräver en partner. Yoga Monkey pose är bra för att släppa spänningar och veck på höfterna och lägre regioner extremiteterna.

Så här gör yoga Monkey pose med en partner.

  • Ta dig ner till en knästående. Du kan göra detta med stöd av något fast du kan använda för att stödja din vikt och samtidigt få ner på knä.
  • Titta bakom dig genom att försiktigt svänga nacken. Du ombeds att göra detta så att du kan kontrollera om dina fötter är blankt placerade under knä. Detta hänför sig till den naturliga gravitationen position fötterna när du är i denna pose.
  • Höj din högra fot. Balansera din vikt medan du gör detta och sedan långsamt gör din fot "promenad" tills du känner att spänningen nog att du måste ta med din högra hälen uppåt. Detta är vad som kallas en reflex.
  • Hitta din tyngdpunkt som du flyttar till nästa position. Böj fingrarna och sedan placera dem på marken på vänster och höger sida. Mycket långsamt sträcka på vänster ben tills du har möjlighet att uppnå en fullständig uppdelning. Även i denna position, peka tårna, och lyft upp dig själv med hjälp av styrkan i din ryggrad att komma till din plats av tolerans.
  • Ta ett djupt andetag och lyft båda armarna. Låt armarna att sträcka över huvudet. Andas samtidigt sakta lutar sig tillbaka. Slutligen lyfter upp huvudet tills dina ögon är fästa på taket.
  • Fråga din yoga partner för att hjälpa dig. Din yoga partner ska vara vänd dig och gränsöverskridande höften område. Medan du andas in och ut, bör din yoga partner placera händerna strax under lederna dina axlar och sakta applicera tryck från dina armar och handleder. Upprepa denna rörelse tills du kan känna din ryggrad sakta avkopplande.
  • Bo i denna position så länge du kan. Då andas som din partner kan du gå. Ta med dina armar ner till dina sidor. Gå tillbaka till viloläge.
  • Upprepa dessa steg, men den här gången ta vänster knä framåt. Genom att göra så du ser till att den högra sidan av kroppen kan anta samma position som du gjorde i början av detta pose.
  • Kom ihåg att be om hjälp när du känner att tappa balansen. Det är därför i början du redan ombedd att arbeta med en partner.


Hur man gör yoga apan pose med en partner. Ta dig ner till en knästående.
Hur man gör yoga apan pose med en partner. Ta dig ner till en knästående.

Detta kommer att ta en hel del att vänja sig så snälla arbete med en professionell och legitimerad yoga instruktör för att undvika att skada sig själv i processen. Det skulle också hjälpa en hel del att ha en yogamatta, klänning i rätt yoga kläder och ta med vatten så att du är skickligt förberedd för denna typ av yoga stil.