E2h

Hur man gör yoga en vana

Vanor är svåra att bryta

Vanor är svåra att bryta, men innan de blir svåra att bryta, de är oftast ganska svårt att fastställa i första hand. De svåra vanor att komma in, är en av de svåraste friska vana av yoga. För många människor kan ta sig tid för att göra yoga känns som ett slöseri med tid i början. Men här är de sätt för dig att göra en vana av yoga.

Hur man gör yoga en vana. Vanor är svåra att bryta.
Hur man gör yoga en vana. Vanor är svåra att bryta.

  1. Betydelse. Om du får den smygande känslan i bakhuvudet att yoga är dags att du annars kan använda för andra produktiva ändamål såsom efterbehandling dina rapporter och de filer som du behöver för att presentera till jobbet imorgon, så ska du veta exakt hur viktig yoga är. Yoga kan hjälpa dig att leva längre, bli frisk, smidig och livligare. Genom att erkänna vikten av yoga, kommer du att kunna prioritera den precis som ditt arbete, kul tid, och stunder familj.
  2. Timing och schema. När du har insett vikten av yoga, behöver du även arbeta med timing och schemat för din yoga sessioner. Yoga kan göras i klasser, men det kan också göras genom att själv. Det är bäst om du börjar med klasser, eftersom dessa kommer att få dig att känna sig tvingade att delta i tid. När du börjar ställa ledighet för yoga klasser, vilket gör en vana av yoga även whne yoga kursen är klar blir lättare. Se till också att du markerar ut yoga klasser och session i din kalender och planerare. Precis som alla andra viktig verksamhet, se till att klasserna kommer att följas noga.
  3. Bygg upp. Få till en vana måste fasa. Du kan inte bara räkna med att vakna upp en dag och upptäcker att du helt enkelt har för vana att gå till yoga. Du måste skapa en tidslinje som utvecklas tills du äntligen habitualiserade yoga helt. Du kan göra detta genom att starta upp med två sessioner av yoga i månaden. Sedan efter en månad, kan du gå vidare till veckans sessioner. Efteråt kan du även yoga sessioner på egen hand varannan dag. Vissa människor kan även avsätta en kvart till en halvtimme varje dag för yoga, när avvecklingen är slutförd.
  4. Grupptillskott. Annat sätt att öka och motivera dig att stanna i yoga är grupptillskott. Detta är en annan fördel med att ta yoga klasser. Du kommer inte bara lära dig tekniker från någon som faktiskt vet yoga, men du kommer också att vara i närvaron av människor som utövar den. Detta bör ge dig gott om motivation att stanna kvar i yoga. Koncernen stöd kommer också att övervaka din närvaro och ge dig noterar när man glider upp och glömma att få din vanliga dos av yoga.

Slutligen, se till att du belöna dig själv för att kunna ställa in tid ut för yoga. Bara vara säker på att belöningar är i linje med yoga - till exempel en ny matta, eller en hälsosam måltid i någon hälsomedvetna restaurang i stan.