E2h

Hur man håller ditt immunförsvar friska

Skillnaden mellan en frisk och ohälsosam kropp är immunsystemet

Skillnaden mellan en frisk och ohälsosam kropp är immunsystemet. Om du har ett starkare immunförsvar, dödliga sjukdomar som cancer och diabetes, samt virusattacker, inte kommer att vara några problem för dig, så det är dags att ändra dina dåliga kost och börja ta vitaminer. För vissa är dessa immunsystemet boosters är svåra att göra. Tur är människor som verkar ha en automatisk hälsosam livsstil på grund av genetik eller deras uppfostran.

Om du inte växa i en hälsosam familj eller redan har utvecklat dåliga vanor, är det fortfarande hopp för dig. Du kan fortfarande göra några immunsystemet boosters som hjälper dig slåss virus, cancer, diabetes och andra sjukdomar.

Hur man håller ditt immunförsvar friska. Ta hand om dig själv.
Hur man håller ditt immunförsvar friska. Ta hand om dig själv.

  1. Ta hand om dig själv. Företaget du arbetar för inte kommer att spara eller ens sörja din död även om du dog för det, så var inte en arbetsnarkoman och ta tid för dig själv. Genom att göra detta kommer du att hålla en positiv aura och positiva utsikter. Varför inte du har en massage eller ett varmt bad? Försök att spendera lite tid för en semester eller en shoppingrunda. Att göra det är att inte vara materialistisk. Du är bara belöna dig själv för det hårda arbete du har gjort. Dessutom kommer du säkert glad eller gladare, och är glada leder till bättre arbetsprestationer, vilket resulterar i bättre immunitet och mindre stress.
  2. Motion. Enligt en viss vetenskaplig studie, människor som gör motion är lyckligare. Detta beror på att genom motion kan frigöra endorfiner. Om du lever ditt liv mestadels inomhus, tenderar du att bara andas filtrerad luft och smutsig miljö. Det kommer att försvaga immunförsvaret. Men om du motionerar regelbundet kan du öka säkert immunförsvaret. Du kommer inte bara att vara lyckligare men du kommer också vara friskare med motion.
  3. Ät mer råa frukter och grönsaker. Dessa livsmedel är höga i vitaminer, mineraler, antioxidanter, enzymer och fibrer. Äta dessa livsmedel kommer att bidra till bättre immunförsvar med sina höga näringsinnehåll.
  4. Klipp ditt sockerintag. Raffinerat socker har en mycket ful inverkan på vårt immunförsvar. Det är därför om du vill ha en sundare kropp och immunförsvar, det första du måste eliminera i din kost är socker. Oroa dig inte eftersom du kan fortfarande äta söt mat med hälsosammare sötningsmedel som agave och stevia.
  5. Sluta kaffe intag. Koffein berövar mineraler och vitaminer i kroppen. Vad värre är, det kan torka dig också. Men om du inte kan enkelt sluta dricka kaffe, sedan bara lägga till två koppar vatten per kopp kaffe du tar. Med mineraltillskott kan minska kaffe skador också.
  6. Drick mer vatten. Din enkla huvudvärk kan ha orsakats av otillräckligt vattenintag. Så ta mer vatten eller åtminstone minimikravet. Det är inte syv glas vatten varje dag men den specifika mängd vatten som din kropp behöver.
  7. Ät mer protein. Detta näringsämne är byggstenarna för friskare immunförsvar, sinne och kropp.
  8. Få tillräckligt med sömn. Alla behöver en annan minsta timmars sömn. Det bör vara 6 till 10 timmar varje dag.

Hur svårt är kosten förändring eller intag av vitaminer om du kan få ett bra svar mot dödliga infektioner och sjukdomar? Visst, gör dessa nu är mycket enklare än att göra dessa när du redan har en sjukdom. Så bättre stärka immunförsvaret nu innan du blir skyldig att göra det för att rädda ditt liv.