E2h

Hur man håller tänderna vita naturligt

Modern teknik möjliggör snabba och enkla tandblekning förfaranden, som kan vara både effektiv och kostsamt. Blinkande perfekt anpassade tänder, i kombination med glittrande vit färg, kan lugna även de mest fruktansvärda fröken.

Om du vill se perfekt med pärl vita tänder, då måste man underhålla dem. Även om det är rekommenderat att besöka din tandläkare minst två gånger per år, det finns ett antal naturliga sätt att hålla dina tänder vita. Här är några tips för dig:

  • Borsta tänderna direkt efter att ha ätit. Detta är att hålla matrester från vistas på dina tänder. Var mer försiktig om du äter något som orsakar fläckar, såsom bär. Omedelbar borstning kan eliminera återstoden, och kommer sålunda inte att orsaka fula fläckar.
  • Skär ner på ditt kaffe och te intag. Koffein har en djup färgning drag. Om du är en koffein missbrukare och du märker att dina tänder börjar bli gula, då är det dags att skära ner på ditt missbruk. Lite mindre koffein i din kost är både bra för din hälsa och tänder. Om kaffe och te är avgörande för din dagliga kost, kan du välja att använda halm så att kontakten mellan vätskan och tänderna kan minimeras.
  • Försök med jordgubbar. Medan bär kan ge fläckar på tänderna, kan några från bär familjen hjälpa bleka dem. Jordgubbar faktiskt producerar enzymer som är naturligt tandblekning medel. Mos några jordgubbar och gnugga dem kraftigt på tänderna. Borsta tänderna efter och gurgla om du vill ta bort den sura smaken.
  • Tugga krispigt grönsaker som broccoli, morötter, gurka, och liknande. Krispigt grönsaker är naturliga slipmedel som kan hjälpa ta bort plack byggs upp på tänderna. Om du vill behålla dina tänder pärlvit, då vara försiktig om plack som orsakar tand färg för att slå tråkig.
  • De underverk bakpulver strejk igen! Bakpulver har varit kända för att ha olika applikationer förutom bakning. Sätt lite bakpulver på din tandborste och borsta tänderna. Smaken kan vara upprörande, men resultaten är definitivt värt det. Bakpulver har naturliga blekning kemikalier som kommer att göra underverk för din färgning tänder. Gör det till en vecka vana att borsta med bakpulver för att bekämpa missfärgning vid sin debut.
  • Skapa en citron och salt pasta. Blanda en tesked salt med citronsaft tills du kommer fram till en pasta som ämne. Borsta tänderna med denna lösning. Använd vanlig tandkräm efteråt att helt ta bort smaken. Liksom bakpulver blandningen kommer detta inte vara smaskiga smak, bära med sig och märker skillnaden i färg.
  • För en mer allvarlig missfärgning, använda väteperoxid för att borsta tänderna. Doppa borsten i din tandborste till något väteperoxid och borsta tänderna. Var mycket noga med att inte svälja lösningen, eftersom detta är skadligt. Spotta återstoden och gurgla flera gånger efter att du borstar tänderna.


Du kan använda blekning infunderas tandkräm för din dagliga pensel

Hur man håller tänderna vita naturligt. Borsta tänderna direkt efter att ha ätit.
Hur man håller tänderna vita naturligt. Borsta tänderna direkt efter att ha ätit.

Du kan använda blekning infunderas tandkräm för din dagliga pensel. Kom ihåg dina lektioner från förskolan - borsta varje måltid för att upprätthålla friska och glänsande tänder. Använda kemiska vitmedel med måtta eftersom dessa kan orsaka permanenta skador på tänderna. Kontakta din tandläkare för professionella vitare tjänster.