E2h

Hur man handlar för ekologiska livsmedel i Los Angeles

Om du bor i Los Angeles-området och du älskar att äta ekologisk mat, har du tur! Denna stora stad har tillgång till några av de färskaste ekologiska produkter där ute och det är inte bara lätt tillgängliga, men också mycket prisvärd.

Om du vill handla för ekologiska livsmedel i Los Angeles, men vet inte vart man vänder sig, oroa dig inte! Här är några enkla förslag.

Hur man handlar för ekologiska livsmedel i los angeles. Handla på hela livsmedel.
Hur man handlar för ekologiska livsmedel i los angeles. Handla på hela livsmedel.

  • Gå till Trader Joe. Du kommer att vara ett fan av Trader Joe så fort du kliver in i butiken. Det är roligt, prisvärda och val av ekologiskt kött och producera är precis lagom. Bortsett från detta, bär Trader Joe ett brett utbud av ekologiska livsmedel såsom sojamjölk, ost, desserter, bakverk och bakverk. De också bära sin butik märke av ekologiska skönhetsprodukter som är mycket rimligt prissatta ännu är mycket effektiva. Kedjan har en mycket mild politik för återvändande så om du inte är nöjd med ditt köp kan du föra den tillbaka för återbetalning. Men kommer du att upptäcka att du inte behöver betala tillbaka något eftersom deras grejer är bra!
  • Handla på hela livsmedel. Det finns olika Whole Foods Market butiker över hela Los Angeles County. Hitta en närmast dig. Det finns en stor gren i San Vicente Blvd. Whole Foods är som Mekka av ekologiska livsmedel shopping. Det finns ett stort utbud av färsk frukt och grönsaker samt poster kött. De har också en lagad mat avsnitt av internationella rätter gjorda av ekologiska ingredienser som du kan välja mellan. Du hittar te, kaffe, drycker, bröd, spannmål, glass, soymilk, såser och en hel uppsjö av ekologiska livsmedel.
  • Besök de olika jordbrukarens marknader. Om du vill ha de färskaste ekologiska frukter och grönsaker, kan du handla även på jordbrukarens marknader. Det finns många i Los Angeles-området. En populär man är Hollywood Lemon Grove bondens marknad. Det finns också den ursprungliga bondens marknad på 57. Ave. och Marmion Way och Catalina marknad på North Western Avenue. Kontrollera din lokala grannskap eftersom många städer organisera sin egen jordbrukarens marknader under veckan. Ta med din egen väska och bära mycket lös förändring och räkningar för snabba transaktioner. Om du vill få bra erbjudanden och första plocka, kom tidigt. Också vän med leverantörerna så att du kan få en bra rabatt för att vara en vanlig beskyddare.
  • Kolla din lokala affär. På grund av den höga efterfrågan på ekologiska livsmedel är det enklare än någonsin att handla för det. Kolla din favorit affär som Vons. Du hittar en del av ekologiska produkter. Du kan enkelt köpa ekologiska frukter i säsong, liksom ekologiska pasta, mejeriprodukter, frigående kyckling, såser och andra kryddor. Bara läsa etiketten eller leta efter ekologiska gången.


Äta ekologisk mat är vägen att gå om du vill uppnå en gladare och sundare livsstil. Du har tryggheten av att veta att du äter hälsosam saker som inte bara läckra, men också bra för din kropp. Det finns ingen anledning att konsumera livsmedel med kemikalier, bekämpningsmedel och tillväxthormoner i den. Njut av den naturliga godhet av ekologiska livsmedel!