E2h

Hur man hanterar stress med avslappningstekniker

Det finns många stresshantering tekniker ute

Det finns många stresshantering tekniker ute. Korrekt schemaläggning, göra checklistor och hålla en positiv attityd är alla effektiva sätt att minska och lindra stress. Men kanske den bästa uppsättning tekniker för stress faller under kategorin av avkoppling.

Avkoppling är en integrerad del av varje arbetstagares liv

Hur man hanterar stress med avslappningstekniker. Det finns många stresshantering tekniker ute.
Hur man hanterar stress med avslappningstekniker. Det finns många stresshantering tekniker ute.

Avkoppling är en integrerad del av varje arbetstagares liv. Utan att ta lite ledigt för att koppla varje gång på ett tag, kan rörelser arbete överväldiga dig, även göra dig galen. Du måste ta en last av innan du fortsätter med din hektiska schema. Problemet är att du ibland bara inte har tid för avkoppling, tidsfrister och brådskande engagemang komma i vägen för din R & R. Vi måste alla lära sig några avslappningstekniker för stresshantering att hjälpa oss att slappna av i de oroande tider:

  1. Meditera. Meditation har länge varit en etablerad metod för att få befrielse från ångest. I århundraden har människor använt kraften i deras sinnen för att hantera sin stress. De flesta meditationstekniker fokuserar enbart på att rensa ditt sinne. Prova att hitta en bekväm plats i ditt rum och sitter i total tystnad. Försök att ta bort alla tankar från ditt sinne genom att fokusera på intet. När du fortsätter ditt fokus, ser du att lugnet kommer att komma över dig, som du anger en sömn-liknande tillstånd. Stanna så här under några minuter, och när du kommer ut ur din meditation, kommer du att känna helt avslappnad och energi.
  2. Lyssna. Avslappning kan uppnås enbart genom att lyssna på rätt saker. Med dina favoritlåtar i bakgrunden kommer att göra dig mer optimistisk, och stressen minskar. Du kan också försöka att lyssna på musik som skapats speciellt för avkoppling, till exempel sådana som innefattar den fridfulla ljudet av naturen. Du kan hitta några talade tekniker ordet avkoppling i ditt sökande efter hörbar stress. Dessa är guidade övningar full av tips för att hantera din stress. Allt du behöver göra är att lyssna till och följ instruktionerna. Om du följer tipsen stressa ordentligt, kommer du att känna avslappnad på nolltid.
  3. Motion. Du får inte koppla av under det, men motion är ett av de bästa teknikerna stresshantering ute. All fysisk aktivitet kommer att orsaka din hjärna att utsöndra endorfiner, som i grunden hormoner som gör att du känner lätt och glad. Om du inte har tid att gå till gymmet, det finns några övningar för att slappna av din kropp och själ i bekvämligheten av ditt eget rum. Den mest populära av dessa är progressiv muskulär avslappning. Du kan göra detta inriktning en specifik grupp av muskler i kroppen och spänna dem. Till exempel, du kan försöka knyta händerna i några minuter. När du slutar bet, kommer musklerna i handen reagerar på stress genom djupt avslappnande. Du kan göra detta med varje muskelgrupp i kroppen, även om det tar lite övning för att uppnå full kropp avkoppling.
  4. Andas. Slutligen kan avslappning uppnås enbart genom att andas. Långa, djupa andetag är en integrerad del av meditation, eftersom det bidrar till att rensa sinnet och lugna dig. Bara andas in djupt, håll den i några sekunder, och sakta låta luften ut. Du kan ytterligare förstärka denna teknik genom att få vissa aromterapi ljus eller luftrenare formulerade för avkoppling.