E2h

Hur man hittar 100 buken övningar

Om du försöker att stärka dina magmuskler och gå ner i vikt i mittsektionen, du definitivt tur. Även om det kan verka svårt, det är faktiskt inte en stor uppgift att hitta 100 buken övningar alls. Eftersom så många människor kämpar med Pudgy mittbiten, det finns hundratals och åter hundratals övningar, program och lösningar för att ta hand om dem besvärliga fläckar och tona upp din mage, höfter och rygg.

För att hitta 100 buken övningar

Hur man hittar 100 buken övningar. Du kan också göra traditionella och sneda sit-ups.
Hur man hittar 100 buken övningar. Du kan också göra traditionella och sneda sit-ups.

För att hitta 100 buken övningar, allt du behöver göra skriva sökord "magövningar" i en sökmotor och börja bläddra igenom de nästan tre miljoner träffar. Se upp för alla webbplatser som talar snabba lösningar eller övningar som kommer att ge resultat över en natt. Också akta oss för webbplatser som främjar svälter dig själv eller lever på bantningspiller för att uppnå en bättre midsection. Kom ihåg att stärka och toning din mage samt förlora vikt i detta område, tar tid och konsekvens tillsammans med en balanserad kost och en hälsosam livsstil.

Ett annat ställe du kan leta efter magövningar om du är missnöjd med internet resultat eller inte har tillgång till internet i böcker eller tidningar hälsa. Här är osannolikt att hitta 100 magövningar alla tillsammans, men om man tittar på flera böcker och tidskrifter, kommer du snart att kunna sätta ihop en gedigen lista på närmare 100.

Här är hur du kommer igång med några grundläggande magövningar.

För att hitta 100 buken övningar.
För att hitta 100 buken övningar.

  • Om du letar efter viktminskning, prova högintensiva aerob träning som att hoppa rep, jogga eller gå i trappor. Dessa övningar görs konsekvent flera dagar i veckan, kommer att ge resultat viktminskning i de lägre och mellersta delarna av kroppen.
  • Andra aeroba övningar, bland annat cykling, simning, dans eller promenader, kommer också ge resultat och om det görs på en tillräckligt hög intensitet under en längre tid.
  • För toning och förstärkning av magmusklerna, prova att göra en mängd olika mage crunches med traditionella, sneda, omvänd, eller cykel crunches. Crunches kan utföras på golvet eller på träningsbollar.
  • Du kan också göra traditionella och sneda sit-ups. Prova dubbla benlyft, ryska vändningar eller plankor. Många buken övningar kan utföras med en mängd utrustning från träningsbollar, bollar medicin, Bosu bollar, hand och vikt ben och annan gymutrustning.

Kom ihåg att när du utför några buken övningar för att gå långsamt och lära sig varje drag ordentligt. Förbli avslappnad och inte skjuta dig själv till skada. Även magövningar är lätta att hitta, är det inte rekommenderat att du utför 100 eller fler övningar per dag bara i en strävan att få en platt mage. Kom ihåg att konsekvens och hårt arbete är nyckeln och kommer att löna sig!