E2h

Hur man hittar Aspergers stöd i Dallas

Uppkallad efter den australiensiska läkare är Hans Aspergers

Uppkallad efter den australiensiska läkare är Hans Aspergers, Aspergers syndrom störning nära förknippad med autism. Tekniskt sett är det inom autismspektrum och orsakas av en neurobiologisk brist som påverkar social interaktion. Den huvudsakliga brist som du kommer att märka med människor lider av Aspergers syndrom är i sin kommunikationsförmåga. På grund av upprepade nonverbal och verbalt manér kommer drabbade människor har svårt att kommunicera med andra människor. Detta tillstånd förvärras på grund av sänkning av en persons självkänsla orsakas av denna brist. De flesta drabbade människor kommer vara deprimerad och krypa ihop borta från social interaktion för att undvika förnedring. Medan många människor kanske tror att detta villkor påverkar personens förmåga att fungera, är verkligheten den att någon drabbas kommer att ha samma intelligens och kognitiva utveckling som för normala människor. I själva verket kommer en stor majoritet av de drabbade vara över genomsnittet intelligens och kan lätt fungera som en bidragande medlem i samhället. Det enda problemet är naturligtvis i social interaktion som lätt kan åtgärdas genom stödgrupper.

Hur man hittar aspergers stöd i dallas. Rådgör med din läkare.
Hur man hittar aspergers stöd i dallas. Rådgör med din läkare.

Om du är bosatt i Dallas och lider av detta villkor, så ska du veta att det finns stödgrupper lätt tillgängliga för att hjälpa dig att arbeta igenom dina sociala interaktion aktiviteter. Här är några tips på hur du hittar dessa stödgrupper.

  • Rådgör med din läkare. Läkaren du normalt rådgöra med avseende på dina hälsofrågor kan omedelbart peka dig i rätt riktning. Han är invigt alla de olika stödgrupper och behandlingar som är tillgängliga för personer som drabbats av Aspergers syndrom. Detta sagt, bad honom skulle vara ett klokt val. Han kan rekommendera samhället eller sjukhus utförs stödgrupper, en personlig en på en session med en psykolog eller psykiater, eller ens vet om andra privatfinansierade stödsystem för detta syndrom eller autism som innehåller denna sjukdom.
  • Granska aspergerinfo.org . Detta är den officiella ideell informativa hemsida för Dallas invånare lider av Aspergers syndrom. Sajten drivs av danska eller Dallas Aspergers nätverk för information, stöd och hjälp. Du kan läsa olika online artiklar och innehåll om Aspergers syndrom samt olika stödprogram som redan finns i området Dallas. Normalt är dessa stödgrupper som drivs inom olika skolor och religiösa institutioner runt om i staden. Du hittar kontaktuppgifter och var närmaste DANSKA ackrediterat program i ditt område på denna webbplats. Stödgruppen är gratis så inga bekymmer när det kommer till ekonomi.
  • Autism stödgrupper. Även om dessa stödgrupper är speciellt för personer med autism, kan du ändå överväga dem. Besök din allaktivitetshus och olika skolor i ditt område för att hitta dessa grupper. De är antingen drivs av den lokala regeringen eller av ett privat ideell organisation. En av de saker som de undervisar medlemmarna i stödgruppen kommer att fokusera på hur man socialt interagera ordentligt även med autism så, vilket gör det perfekt även för personer med Aspergers.


Om allt annat misslyckas, kan du alltid få regelbundna sessioner med en psykolog för att hjälpa dig hantera din depression och social interaktion. En på en session med denna professionella bör hjälpa dig att göra stora framsteg, men koppling med en stödgrupp ger maximalt resultat.