E2h

Hur man hittar befrielse mögel allergi

Allergier är ett livslångt tillstånd som vissa människor lider av

Allergier är ett livslångt tillstånd som vissa människor lider av. Det kan vara ett godartat tillstånd, som hösnuva, där symtomen är begränsade till instängdhet och klåda, medan de med svåra anafylaktiska reaktioner kan ha sina luftvägar Shut nära och dö vid exponering för allergenet. Det är därför kunskap om dina allergier och de möjliga botemedel är viktigt för alla som lider av detta tillstånd. Du kan ha allergier mot något: jordnötter, hö, skaldjur, choklad och även formar.

Hur man hittar befrielse mögel allergi. Den bästa och viktigaste sättet att hitta lindring av allergier är att förhindra exponering för den utlösande faktorn.
Hur man hittar befrielse mögel allergi. Den bästa och viktigaste sättet att hitta lindring av allergier är att förhindra exponering för den utlösande faktorn.

Personer med mögel allergier kan kännas som att de har en svårare tid än de flesta. Eftersom mögel praktiskt växer överallt, kan de drabbas av angrepp när de utsätts för mörka och fuktiga områden (som är gästvänliga för tillväxt av dessa svampar). Här är några sätt för dig att hitta befrielse från bekymmer allergier mot mögel.

  • Den bästa och viktigaste sättet att hitta lindring av allergier är att förhindra exponering för den utlösande faktorn. Som de alltid säger, är det bättre att förebygga än att bota. Du bör rikta alla dina ansträngningar att göra ditt hem och arbetsplats som mögel som möjligt.
  • En lösning är att köpa och installera en luftrenare med HEPA-filter och en luftavfuktare. Dessa två maskiner, när de används i kombination, är särskilt effektiva vid avlägsnande av formar. HEPA-filtret tar bort mögel från cirkulerar i luften, medan avfuktaren avlägsnar vattenhalten från luften, vilket gör det svårare för formar att föröka sig i området. Få båda dessa poster för Samverkan.
  • Du bör ha en allmän hus kontroll för att se om det finns någon fukt läckor. Formar börjar som mikroskopiska svampar, så har en öppet rent hem utesluter inte möjligheten av formar växer och kolonisera de mörkare och fuktiga hörn av ditt hem. Om du inte kan göra den allmänna kontrollen för läckage, anlita en professionell för att göra det åt dig.
  • Se till att ditt hem har tillräcklig ventilation. Du behöver stora fönster och ventiler för att se till att luften cirkulerar fritt. Om det kommer in luft i ett enda ställe, fukt och mögel är kvar att stagnera, vilket leder till kolonisering och sprida sig till andra delar av huset. Installera ventilationsfläktar eller stora fönster som du kan öppna vid behov.
  • Du måste byta ut filtar, kuddar och madrasser var så ofta. Dessa ger gästvänliga områden för tillväxt av mögel, så då och då, tvätta dem och hänga dem på tork i det öppna solljus. Om du har särskilt gamla kuddar, ersätta dem efter minst ett eller två år. Madrasser behöver inte bytas, så länge du regelbundet ändra dina sängöverkast.
  • Minst en gång i månaden, spraya ditt hus med ett desinfektionsmedel som Lysol och se till att täcka så mycket yta som du kan. På så sätt kan du döda alla kolonier som har börjat växa i dina väggar och hus.


Dessa är alla förebyggande tekniker

Dessa är alla förebyggande tekniker. Men om du lider akuta attacker, kan du ta en antihistamin som difenhydramin eller Loratadin, men endast med inrådan av en läkare. Undvik självmedicinering eftersom detta kan leda till biverkningar som inte är önskvärda för dig.