E2h

Hur man hittar de bästa skor hålfotsinlägg

Som alla fotvårdsspecialist kan berätta för dig, det finns många olika former och storlekar av fötter ute. Det är därför bortsett från de typiska foten storlekar skor som är allmänt tillgängliga, det finns andra typer av skor som ger tillräckligt fotstöd för speciella fall, till exempel de med platta fötter, och personer med ovanligt hög fot valv.

Personer med ovanligt höga fot valv måste leta efter hålfotsinlägg produkter för att förhindra båge smärta och för dem att få maximal komfort för fötterna. God båge och häl stöd bör också hjälpa dem att kontrollera sin balans och göra deras hållning bättre. Som sagt, vad är de bästa sätten att hitta de bästa skorna hålfotsinlägg?

  1. Konsultera en fotvårdsspecialist. Consulting en professionell är verkligen det bästa alternativet. Podiatrister (eller läkare som är specialiserade på behandling av fötter sjukdomar) kan göra en gipsform av foten, så att du kan beställa de specifika sko krav som skulle tillgodose dina behov fotstöd. För en lista över podiatrister i ditt område, kontakta din lokala allmänt sjukhus eller kolla in podiatrychannel.com eller yellowbook.com .
  2. Gå till specialbutiker. Du kan välja att gå till footware specialbutiker som det finns många som erbjuder sig att ge dig fri utvärderingar om vilka typer av skor skulle vara bäst för dig. En sådan butik är foten Solutions Store. För att hitta butikslägen nära dig, besök deras hemsida på footsolutions.com . Dessutom är det starkt rekommenderat att du personligen gå till skoaffärer för att få utrustad för dina hålfotsinlägg skor eller sandaler Arch. På så sätt skulle du vara säker på att få de bästa skor som ger mest komfort för dig. Ett annat tips att komma ihåg är att det är bäst att prova skor under mitten av eftermiddagen, när dina fötter är störst (eftersom det gått hela dagen). När du har fått din specifika storlek, modell och typ av sko, kan du vara mer säker om beställning samma märken och modeller på nätet.
  3. Prova fot arch tillbehör. Om du lider av mindre båge smärta eller bara en liten fot overarch, varför inte prova fot arch tillbehör på nätet? Några av dessa tillbehör och tillägg inkluderar hålfotsinlägg sulor och hålfotsinlägg sko insats, som du bara kunde glida på dina vanliga skor. De flesta av dessa tillägg kan trimmas för att passa, och du har flera alternativ som fotstöd för att lindra obehag i framfoten, kilar häl till häl stöd, och längsgående hålfotsstöd slip-ons. Olika märken tillverkar dessa tillbehör, såsom New Balance, Birkenstock och SofSole, bland andra, en del nätbutiker kan du bläddra inkluderar thefind.com , shoebuy.com och nextag.com , leta efter atletiska produkter hålfotsinlägg.

Där har ni det

Hur man hittar de bästa skor hålfotsinlägg. Konsultera en fotvårdsspecialist.
Hur man hittar de bästa skor hålfotsinlägg. Konsultera en fotvårdsspecialist.

Där har ni det! Dessa är bara några av de saker att tänka på när du väljer skor med den bästa arch stöd precis rätt för dig. Även fötterna är vanligtvis den del av kroppen som klarar mest vikt och tryck, är de ofta de mest försummade. Du verkligen behöver ägna mer uppmärksamhet åt fötterna, särskilt om du har speciella fötter tillstånd som kräver mer speciell behandling. Lycka till, och här är till gladare fötter!