E2h

Hur man hittar den bästa foto ärr behandling

Det finns olika ansikts ärr behandlingar som är tillgängliga beroende på svårighetsgraden av ärret. Många människor får ärr från akne eller olyckor. Ärr kan vara ful och kan minska en persons självförtroende. De olika ärr behandlingar är i stånd att eliminera eller minska uppkomsten av ärr i ansiktet. Dessa behandlingar är bättre än att använda smink för att täcka ärr, eftersom resultatet är permanent.

Hur man hittar den bästa foto ärr behandling. Laser ärr behandling.
Hur man hittar den bästa foto ärr behandling. Laser ärr behandling.

Här är några av de bästa ansikts ärr behandlingar som är tillgängliga:

  1. Ansiktscrémer. Facial krämer är de bästa akne behandlingar som används för ärr som inte är så djupa. Det finns olika ansikts krämer som finns tillgängliga på marknaden. Innan du köper en ansiktskräm, måste du rådgöra med en hudläkare för att se till att krämen du ska köpa passar din typ av hud. Dessa ansiktscrémer eliminerar inte ärret fullständigt, men de kan lätta de mörka fläckarna av ärr och även göra ärret mindre märkbar. Använd inte ansiktet krämer för ärr som fortfarande fräsch. Vänta på huden för att stänga upp före spridning kräm för att förhindra irritation. Detta är känt som den billigaste metoden för ansikts ärr behandling.
  2. Laser ärr behandling. Laserbehandling är bäst för olika typer av ärrbildning. Denna metod kan eliminera ärr från sår och keloider. Det tar bort ärr helt, lämnar huden mjuk. En laser hud behandling kan behöva upprepas flera gånger om ärren är djupa. Du måste kontakta din hudläkare för att se om du kan genomgå laser akne behandling, eftersom du kan ha vissa medicinska tillstånd eller kan ta vissa mediciner som kan påverka resultatet av behandlingen. Laser Vården för acne är ett öppenvården förfarandet och kan minska upp till 50% av den ärrbildning efter en session. Detta förfarande anses vara den dyraste behandling för att eliminera ansiktet ärrbildning.
  3. Microderm. Microderm eller microdermabrasion är en icke-kirurgiskt ingrepp som används för ärr avlägsnande. Microdermabrasion görs genom gnidning fina kristaller i den ärrade huden. Den gnugga rörelse hjälper till att eliminera döda hudceller och avslöjar ny hud under den döda huden. Detta förfarande är bäst för människor som har endast lätta och ytlig ansikts ärr. Det finns också ansikts ärr som tas upp från huden, till exempel en keloid. Detta är också den behandling som bäst används för dessa typer av ärrbildning. Innan de vidtar microdermabrasion, måste du rådfråga din hudläkare om effekterna av förfarandet.

Dessa är de bästa behandlingarna som används för ansiktet ärrbildning

Dessa är de bästa behandlingarna som används för ansiktet ärrbildning. Förfarandet framgång beror på svårighetsgraden av ärret och hur du tar av ditt ansikte. Det kan också bero på vilken typ av hud personen har. Vissa människor kan finna att ansikts krämer göra jobbet att eliminera ärr. Andra människor väljer laserbehandling, eftersom ansikts krämer inte fungerar. I någon behandling som du planerar att göra, måste du först rådfråga din hudläkare eller läkare för att säkerställa att den metod som används är säkert för dig.