E2h

Hur man hittar den bästa vitamintillskott

I dagens stressiga värld, med en balanserad kost är inte bara tillräckligt. För att skydda dig från kroppsskada, är det klokt att ta vitamintillskott eftersom bli brist på bara en vitamin eller mineral gör att din kropp sårbara för sjukdomar så ligga steget före är avgörande.

Hur man hittar den bästa vitamintillskott. Kontrollera apoteket.
Hur man hittar den bästa vitamintillskott. Kontrollera apoteket.

Med så många märken att välja mellan och så många andra saker att tänka på, att hitta de bästa vitamintillskott för dig och din familj kan vara en knepig uppgift. Förhoppningsvis kommer den här artikeln belysa några av dina frågor.

  • Utbilda dig själv. Som med allt annat i livet, är välinformerade är nyckeln. Det är särskilt viktigt i det här fallet eftersom det finns så många faktorer att tänka på att köpa din vitamintillskott. Faktorer som sin vetenskapliga formulering, vitamin styrka och om de klarat de nationella Nutritional Foods Association (NNFA) Good Manufacturing Practices (GMP) standarder är avgörande för att se till att dessa tillskott kommer du att ge de näringsämnen som du behöver på ett effektivt och säkert. Du måste också undersöka kvaliteten av ingredienser som de använder.
    Lägg märke till hur vissa vitamintillskott är dyrare än de andra? Det beror på de dyrare använder rena ämnen snarare än syntetiska. Och eftersom tillskott inte regleras av FDA, många vitamintillskott beslutsfattare komma undan med att använda sämre ingredienser produkter för kostnadsbesparingar ändamål.
    Du måste också se till att din vitamintillskott, speciellt din multivitamintillskott, vetenskapligt framtagen för att se till att de vitaminer och mineraler kommer att göra sitt jobb och inte tar ut varandra. Du måste också kontrollera sina biotillgänglighet leveranssystem eftersom de flesta vitaminer, särskilt sådana som består av syntetiska ingredienser, kommer bara att förstöras av din magsyra gör dem oanvändbara för sina jobb.
  • Kontrollera apoteket. Många av dagens apotek har ett överflöd av vitamintillskott. Gå till en nära dig och kolla vilka typer av vitamintillskott passar dina behov. Du kan också kolla vilka du har råd. Kom ihåg att billiga betyder inte alltid bättre. Det är viktigt att veta kvaliteten först. Det finns vitamin märken som säljer på nätet som erbjuder rabatter om du köper deras komplett.
  • Söka din läkares godkännande. Om du tar andra läkemedel, är det viktigt att du rådgör först med din läkare innan du tar vitamintillskott. Din läkare kan också informera dig vilken dos är rätt mängd för dig och din familj som överdos, särskilt i Iron, har känt för att orsaka förgiftning dödsfall hos barn. Fråga din läkare vilket märke han rekommenderar. Kom ihåg att din vitamin behov skiljer sig från din man eller barn. Det är bäst att lita på en specialist för att uppnå utmärkta resultat.


Som regel i vitamintillskott shopping

Som regel i vitamintillskott shopping, vitaminer är inte det enda du ska leta efter. Du måste kontrollera för viktiga mineraler, näringsämnen spår och örtextrakt också. Vitamintillskott är dyra så se till att du får valuta för dina pengar. En bra vitamintillskott hjälper övergripande dig att utföra, utseende och känsla bättre så ta dem regelbundet och leva ett hälsosamt liv från topp till tå.