E2h

Hur man hittar en homeopatisk astma bota

Vad är en homeopatisk botemedel

Vad är en homeopatisk botemedel? Principen bakom homeopati är att det syftar till att verkligen ta itu med grundorsaken till en sjukdom, och inte bara lindra symptomen - vilket är vad de flesta moderna botemedel syftar till att göra. Homeopati är en naturlig form av healing, med de rättsmedel som kommer från en rad olika källor, såsom växter och örter, mineraler och ibland även gift. Det fungerar också på principen om självläkande, i att homeopati utövare tror att kroppen är naturligt kan bekämpa sjukdomssymptom, vad som behövs är för sjukdomen lidande att ta in lösningar som kan hjälpa fart på kroppens egna helande kapacitet.

Hur man hittar en homeopatisk astma bota. Vad är en homeopatisk botemedel.
Hur man hittar en homeopatisk astma bota. Vad är en homeopatisk botemedel.

Homeopati som en livskraftig medicinskt system inleddes i början av 1800-talet, och det finns många noggrant förberedda och forskat homeopatiska medel som finns idag. Några av dessa åtgärder är speciellt utvecklade som astma medicinering och behandlingar astma.

Astma händer när lungorna "luftvägarna blir alltför känsliga för vissa ämnen, aktiviteter eller miljöförhållanden som normalt inte skulle påverka en icke-astmatiska person. Några kända utlösande faktorer dammkvalster, pollen, cigarettrök, bilavgaser, starka dofter, och starka känslor. Även astma mycket vanligt börjar tidigt i livet och minskar på vuxenlivet, vuxen astma eller uppkomsten av allergiska astmasymtom vid eller över 20 års ålder, är inte ovanligt.

Homeopati som ett behandlingsalternativ som är bäst för milda astmaanfall, och det är viktigt att en professionell homeopati utövare rådfrågas. Detta beror på att astma botemedel måste utvecklas på grundval av de symtom som upplevs, liksom den övergripande fysiska tillstånd lidande.

Några av alternativen för homeopatiska astma botemedel är följande:

När den bästa homeopatikum har bestämts.
När den bästa homeopatikum har bestämts.

  1. . Arsenicum album Ursprunget till denna åtgärd är arseniktrioxid, det är en giftig vitt pulver som är säkert att ta i mycket små doser. Denna astma bota alternativet bäst tas om astma attacker i allmänhet förekommer i natten och lidande tenderar att känna sig rastlös och orolig under attacken.
  2. Drosera. Alternativet är tagen om astma symtom har en blåaktig hudton och kräkningar.
  3. Kräkrot. Ursprunget till denna lösning är den torkade roten av ett sydeuropeiska buske. Det här alternativet är bäst tas om astma anser att hans lungor är överbelastade med slem, och han upplever illamående och passar i hosta.
  4. Natrum SULPHURICUM. Här alternativet är bäst tas om astmaattacker utlöses av fuktiga miljöer.
  5. Pulsatilla. Denna åtgärd är bäst tas om astma upplever lättnad när den utsätts för frisk luft.
  6. Spongia. Denna åtgärd är bäst för barn med astmatiska symtom inklusive torrhosta som blir särskilt värre i natten.

När den bästa homeopatikum har bestämts

När den bästa homeopatikum har bestämts, kommer doseringen då betraktas. Det är mycket viktigt att rätt dos ges till astma - därav behovet av en professionell homeopatisk läkare. Doser anges på flaskorna, generellt, är 12c eller 6x potenser avsedda för hemmabruk.

Som homeopati fungerar med principen om helhetssyn botemedel, är det mycket viktigt att inte bara kommer astma ta i den angivna botemedel skulle han också behöva justera sin kost och hela hans livsstil för att hjälpa sin kropp i läkningsprocessen. Han måste lära sig att identifiera, till exempel några särskilda livsmedel som kan utlösa hans astmaanfall - vanliga triggers är fisk, komjölk, spannmål, jordnötter, och de flesta konserveringsmedel mat - och istället fylla sin kost med mat som naturligtvis kommer att bidra till att lindra symptomen såsom lök, chili, vitlök och C-vitamin rik mat.

Om du eller en nära anhörig lider av astma, vet att det finns flera alternativ där ute för dig och att du har förmåga att hjälpa din egen kropp i läkningsprocessen. Lycka till!