E2h

Hur man hittar en läkare som accepterar Medicare och Medicaid

I dagens tid


I dagens tid, är landet upplever en så kallad medicinsk kris. Detta innebär att den medicinska vården av landet blir för dyrt. Det är därför människor är mycket beroende av Medicaid och Medicare. Men problemet är att det också blir mycket hårt och mycket svårt att hitta en läkare som kommer att acceptera Medicare och Medicaid patienter. På grund av detta har regeringen minskat betalning procent de ska betala för varje förfarande. Dessutom är en annan effekt av denna situation som privata försäkringsbolag inte vill subventionera patienter som läggs in i den offentliga genom att släppa högre. Därför Sänk läkarna inte deras ansvar för betalning. Så om antalet patienter dubblar och tripplar efterfrågan Medicaid och Medicare ökar också, men antalet läkare acceptera patienter förblir desamma. Således är frågan hur man får en läkare. Nedan är några idéer för att söka en läkare som accepterar Medicare och Medicaid ganska lättare.

  • Ha tålamod. Ibland tar det tid att få en klinik eller läkare som accepterar Medicaid eller Medicare patienter. Det kommer att ta några timmar eller värsta, till dagar för dig förläggas för ett möte. Ta hänsyn till din första besök. Men om det verkligen är en nödsituation, gå genast till akuten på sjukhuset.
  • Kontakta lokala hälso-eller sociala serviceavdelning. Detta är din första steg att spåra potentiella Medicaid eller Medicare leverantörer. Detta hjälper dig att samla tillräckligt med information för att vägleda dig i din sökning. Sök på Internet eftersom definitivt finns tillgängliga online Medicaid och Medicare läkare kataloger. Även om dessa kataloger inte ge dig en 100% garanti för ett möte minst kommer du att få tag på alla de nuvarande listor över leverantörer och rätt ställen att börja leta efter dem.
  • Ange medicare.gov på Internet. Denna webbplats ger dig tillräckligt med information om Medicare och leverera listor över de lokala Medicare och Medicaid leverantörer finns i din egen lokal. Detta är bra sätt att börja din sökning. Om en läkare avslår din ansökan, fråga honom om han kan rekommendera andra som kan ge Medicaid och Medicare tjänst.
  • Gå direkt till en hälso-hanterad vårdgivare. Istället för att gå till en privat läkare, överväga en hanterad leverantör. Om HMO styrs och förvaltas av en icke-offentlig försäkringsgivare, betyder det att det är intresserade av att ha HMO läkare som accepterar patienter som är regeringen försäkrade. PHP eller förbetalda planer Hälsa är i grunden drivs av medicinska skolor eller sjukhus som oftast bara erkänna Medicaid eller Medicare patienter.


Hur man hittar en läkare som accepterar medicare och medicaid. Kontakta lokala hälso-eller sociala serviceavdelning.
Hur man hittar en läkare som accepterar medicare och medicaid. Kontakta lokala hälso-eller sociala serviceavdelning.

Om du är en Medicare eller Medicaid patient räkna med att få tillräckligt med tid på telefon bara för att leta efter din läkare. Det är därför du måste prata med andra Medicaid och Medicare patienter och vet vem deras läkare. Det viktiga att du behöver inte glömma att leta efter en läkare som är villig att acceptera dig som Medicare eller Medicaid patienter aldrig någonsin ge upp. Försöker och försöker, och fortsätt tills du hittar en.