E2h

Hur man hittar kompletterande planer sjukförsäkring

Sjukförsäkring skyddar dig från skyhöga kostnaderna för sjukvårdskostnader under nödsituationer. Du måste söka vitt och brett för att få prisvärda sjukförsäkring. Även arbetsgivarna inte ger full täckning för sina anställda som de gjorde innan. Om den primära hälso-täckning är begränsad, kan du överväga att gå till en kompletterande sjukförsäkring plan. Kompletterande sjukförsäkring är en extra politik på toppen av din nuvarande hälsa täckning. Det är ett bra alternativ eftersom det kan betala mer än det högsta belopp som täcks av din primära politik. Om du vill lära dig mer om försäkringar lagar och regler, överväga att ta några online klasser - du kan få gratis information om hur du registrerar för dessa program genom att klicka här .

Kompletterande sjukförsäkring kallas också förmånsbestämd försäkring, eftersom täckningen anges specifikt i dollar, till skillnad från andra hälso planer som kan vara vaga och kan helt enkelt täcka de totala sjukvårdskostnader tills maximal uppfylls. Ett extra sjukförsäkring plan kan normalt ta avgifter på upp till 750€ per dag.

Hur man hittar kompletterande planer sjukförsäkring. Den politik som erbjuds av företaget.
Hur man hittar kompletterande planer sjukförsäkring. Den politik som erbjuds av företaget.

Det finns mycket tydliga fördelar om du får en kompletterande hälso plan för försäkring. Till skillnad från de stora hälsopolitik, är kompletterande förmåner betalas direkt till försäkringstagaren. I större politik är fördelarna ges till sjukhus eller läkare. Kompletterande hälsovinster kan också användas för att betala löner förlorade under en sjukdom. Stora politik har också underkuvade påståenden, som bara minskar dina förmåner. Kompletterande planer är mycket prisvärd men ändå täcker mer än grunderna. Det är också mycket praktiskt eftersom fördelarna kan omvandlas till kontanter för färdig användning. Å andra sidan har det också sin del av motgångar. Eftersom det är omvandlas till ett engångsbelopp, kan försäkringstagarna har inte tillräckligt för mer allvarliga tillstånd. För att undvika detta kan du fästa en stor plan sjukförsäkring till din nuvarande kompletterande hälsoplan.

Att hitta kompletterande sjukförsäkring, måste du tänka på kostnaderna och dess fördelar. Vi har listat de bästa kompletterande program sjukförsäkring här.

  1. Den politik som erbjuds av företaget, Grundläggande sjukförsäkring, är de mest prisvärda kompletterande försäkringar på marknaden idag. Denna hälsoplan täcker allt från läkararvoden till laboratorieundersökningar. Det har inte heller självrisker. En särskild avgift betalas i dollar för varje medicinsk åtgärd och check-up. Du kan hitta allt på deras hemsida Basichealthinsurance .
  2. Kärna sjukförsäkring kan vara dyrare än andra, men det har också fler fördelar. Du måste vänta ett år för att dra nytta av sjukhusinläggningar, men andra täckning kan finnas i sex månader. På grund av detta är det dubbad som den billigare versionen av Aflac planer. Notera att det bara kan vara tillgänglig genom sina försäljningsombud och anställda.
  3. Värde förmånsbestämda planer en grupp av hälsopolitiken, som antingen kan användas separat eller som ett paket. Den innehåller Value Med Försäkring och värde Health Europe. Value Med täcker kostnader som ett öppenvården, medan Value Med täcker utgifter under sjukhusvistelse. Om du vill lägga till mer täckning, kan du lägga till andra planer som Value sjukhus försäkring, värde 24 timmars Olycka täckning och värde Emergency Room Insurance.

Om du är mer än 65 år

Om du är mer än 65 år. Kärna sjukförsäkring kan vara dyrare än andra.
Om du är mer än 65 år. Kärna sjukförsäkring kan vara dyrare än andra.

Om du är mer än 65 år, kan du välja Medicare kosttillskott. Nu när du vet bäst, hoppas vi att du kommer att välja klokt. Du kan jämföra offerter, och kan även ta några online-kurser i hur man läser försäkring pappersarbete, så att du vet vad du ska välja.