E2h

Hur man hittar naturliga astma lättnad

Astma är en kronisk lung tillstånd som drabbar över 300 miljoner människor över hela världen, särskilt barn. Det kännetecknas av andnöd, väsande andning och hosta. I vissa fall finns det tryck över bröstet. Det finns inget känt botemedel som helt tar bort detta villkor.

Den vanligaste formen av lättnad vid astma lider är att ta medicin

Den vanligaste formen av lättnad vid astma lider är att ta medicin. Salbutamol är den vanligaste inhalationsmedlet vidtas för att lindra astma symptom. Men det finns naturliga sätt att närma behandlingen av astma. Här är några alternativ att överväga.

  • Ta bort utlösare. Även om du inte kan kontrollera genetik, kan du styra den miljö som du bor i. Om någon i hemmet lider av astma, se till att hemmet är dammfri så mycket som möjligt. Detta innebär inte har bokhyllor i sovrummet och ersätta persienner med gardiner som tvättas regelbundet. Om du vet vissa väderförhållanden utlösa en attack, undvika att gå utomhus eller vara beredd. Det finns också känslomässiga triggers för astma. Lär dig att hantera svåra känslor lugnt. Undvik stressande och mycket laddade situationer som kan utlösa ett astmaanfall. Håll dig borta från tobaksrök och olika skadliga ångor.
  • Försök med akupunktur. Denna urgamla kinesiska form av healing har visat sig lindra astmasymtom och svårighetsgraden av attackerna. Med användning av mycket fina nålar, kan akupunktör stärka lungorna och avlägsna vind i kroppen och balansera personens chi.
  • Göra yoga. Gammal indisk andningsövningar kan minska ångest och stress, samt stärka lungorna. Vissa positioner stärker också immunitet och hjälp i rätt flöde av energi i kroppen. Olika asanas av poser kan hjälpa, till exempel bågen pose, överbrygga pose, kamel pose och uppåt mot hund pose. Hitta en yoga utövare i ditt område som kan hjälpa dig med rätt poser.
  • Försök med örter. Naturen har gett olika växter och örter som kan användas för att behandla astma. Boswellia är en ört som kan vidtas. Biskopar ogräs, fikon, safflor, indisk krusbär och bitter jättepumpa root kan alla ge hjälp till astma lider när de tas i enlighet därmed.
  • Gå med kinesisk medicin. Om västerländska medicinen har erbjudit lite hjälp i form av befrielse från astma, prova alternativa medicinska preparat. En kombination av medicinalväxter, akupunktur eller till och med akupressur kan användas för att tonify lungorna. Ma Huang och lakritsrot har också använts i kinesisk medicin för att behandla astma. Cordyceps är från svamp och har visat sig stärka lungorna. Tänk på att när du använder örter, det tar ca 2-3 månader innan effekt på kroppen kan ses. Sluta inte ta det eftersom det eftersom din kropp behöver tid att anpassa sig till de örter och lungan stärka effekten att slå rot.
  • Gå med homeopatisk medicin. Prata med en homeopatisk läkare för att diskutera vad homeopatiska läkemedel kan användas för att förbättra ditt tillstånd. Beroende på vilken typ av astma du har, kommer du att få olika medicin från homeopat. Antimonium TARTARICUM, Arsenicum alb, drosera och ipecac är bara några av den gemensamma homeopatiska medicin som används för behandling av astma.
  • Gå till stranden. Ett roligt och enkelt sätt att lindra astmasymtom är att slå stranden. Saltvattnet i havet eller havet kommer att bidra till att öppna upp lungorna passager. Det är principen bakom en nebulisator med NSS lösning. Ta djupa andetag och låt saltet i luften klara upp luftvägarna. Du kommer att märka en rinnande näsa lite efter, vilket innebär att din kropp är avgiftande.


Hur man hittar naturliga astma lättnad. Försök med akupunktur.
Hur man hittar naturliga astma lättnad. Försök med akupunktur.

Forskning olika naturliga metoder innan steroider och andra mediciner vid behandling astmasymtom. Du kommer snart att hitta kan du behöva en kombination av båda metoderna för bästa lättnad.