E2h

Hur man hittar naturliga solskydd

Som tusentals människor varje år diagnosen hudcancer

Som tusentals människor varje år diagnosen hudcancer, vi upptäcka vikten av att skydda vår hud från solen. Solskyddsmedel och solskyddsprodukter skärm finns överallt och vi ständigt höra om vikten av att bära dessa produkter hela tiden. Men tänk om vi inte vill använda Sun block eller skärmar Sun? Finns det andra, mer naturliga alternativ där ute?

Vissa solljus är faktiskt viktigt

Hur man hittar naturliga solskydd. Den mest naturliga solskydd hittar.
Hur man hittar naturliga solskydd. Den mest naturliga solskydd hittar.

Vissa solljus är faktiskt viktigt. Solljus hjälper till att främja hudens tillväxt, hormonproduktion och kan förbättra vår emotionella välbefinnande. Solljus är också viktigt för produktionen av D-vitamin - en mycket svår vitamin att få utan solljus. D-vitaminbrist kan vara förenade med bröst, prostata och kolon cancer. Naturligtvis är solljuset också kopplad till hudcancer, så måtta är nyckeln med någon solexponering. De flesta experter är överens om att tio eller femton minuter per dag är mycket solexponering för att främja D-vitamin och förhindrar mot brist på detta viktiga vitamin.

Det är viktigt att ha någon form av solskydd, särskilt som följande produkter inte kommer att förhindra solbränna. De verkar för att skydda mot lite sol skador på cellnivå dock. Många människor använder dessa produkter i kombination med sol block och skärmar sön

  1. Den mest naturliga solskydd hittar kommer att vara produkter som täcker huden och hindrar solljuset från att få till det i första hand. Så långärmad bomull kläder, solglasögon som du inte kan se dina ögon från och bredbrättad hatt rekommenderas starkt och är det bästa alternativet för naturlig solskydd.
  2. Alltid dricka mycket vätska när du är ute i solen. Dricka mycket vatten hjälper huden hålla återfuktad och kan hjälpa till att förebygga solskador, åtminstone lite.

  3. Sheasmör innehåller faktiskt en kemikalie som gör ge ett visst solskydd, om en 6 SPF. Detta är en vanlig ingrediens i hudvårdsprodukter.
  4. Zink och titanoxider skyddar mot UVA-strålar, vilket gör dem mer värdefulla för att förhindra solskador än solskydd och blockerar sön UVA-strålar orsakar skador på huden på en cellulär nivå. En stor klagomål om dessa produkter är att de lämnar ett vitt lager på huden. Det finns vissa nyare produkter på marknaden avsedda att inte lämna ett vitt lager.
  5. Prova att komplettera din kost med 25 mg / dag av karotenoider (vitamin A) och 355 mg / dag av vitamin E för att minska kroppens känslighet för UV-ljus. Denna metod kan faktiskt skydda kroppen mot solbränna, åtminstone lite.
  6. Jojobaolja är en mycket vanlig ingrediens i naturliga solskyddsprodukter. Det är en naturlig talg (kroppens egen smörjmedel för hud och hår) och är en naturlig smörjmedel med skyddande egenskaper för huden.
  7. Grönt te kan ge naturligt solskydd. Du kan använda den antingen genom blötläggning en handduk med kyld te och gnugga det på huden eller genom intag det. En av de viktigaste komponenterna i grönt te är epigallocatechin-3-gallate (EGCG). Även EGCG förmodligen inte kommer att hindra solbränna, kan det hindra cellerna från mutera och vrida cancer.
  8. Aloe vera hjälper till att skydda hudens immunceller mot solen, varför det är en så stor motgift mot alltför mycket sol (solbränna). Men vissa studier finner att det också kan hindra cellerna från mutera till cancerceller.
  9. Emu olja kan hjälpa till att skydda huden mot solljus. Det är fettfri och absorberas lätt genom huden. Vissa studier hävdar att det hindrar hudcancer på cellnivå, medan andra studier finner det förhindrar rynkor från för mycket sol. Det kan eller inte kan hindra mot smärtsam solbränna.