E2h

Hur man hittar på nätet guider på fitness produkter

Eftersom fler och fler människor blir mycket medvetna om hälsa och fitness (många kallar den här åldern vi lever i, "hälsorevolutionen"), industrier och företag försöker att hänga med denna relativt nya globala och nationella fitness vurm. Du läser reklamfilmer som skulle kapitalisera på sina produkter är låg fetthalt eller fettfri, eller hur deras produkter är faktiskt bra för din hälsa. Det finns också fler och fler träningsprodukter och maskiner som marknadsförs som hävdar att producera nästan mirakulösa resultat.

Hur man hittar på nätet guider på fitness produkter. Tur att det finns online-guider på fitness produkter.
Hur man hittar på nätet guider på fitness produkter. Tur att det finns online-guider på fitness produkter.

Den verkliga frågan är, naturligtvis, är dessa hälso-och fitness påståenden sanna?

Tur att det finns online-guider på fitness produkter

Tur att det finns online-guider på fitness produkter, som hjälper konsumenterna att ta reda på sanningen om kommersiellt tillgängliga märken och deras fordringar. Didi du vet dock att tills nu forskare och experter fitness har haft vissa variationer i sina studier om de fördelar eller nackdelar med att konsumera eller använda vissa fitness kosttillskott, äta vissa livsmedel, eller göra vissa regimer fitness träning (till exempel vissa hälsoexperter hävdar att kaffe är bra för din hälsa, andra bestrider detta. Dessutom är det inte klart etablerad som att hur mycket övning bör göras per dag). Vad som är viktigt är att du blir medveten om de grundläggande och universella fitness fakta som har fastställts för att vara riktigt bra för en persons hälsa och kondition.

Som sagt

Med detta sagt, vad är några av de bästa online-guider du kan söka för att få riktiga recensioner och feedback på fitness produkter? En av de första webbplatserna du kan kontrollera vore Consumer Reports (vid consumerreports.org), där det sägs att de ger objektiva och expert recensioner från användare. En del av hälsorelaterad information de ger omfattar recensioner på vanliga naturliga läkemedel (t.ex. grönt te, ginseng, omega-3 fettsyror och coenzym Q-10), recensioner om olika träningsmaskiner (t.ex. Bell träningsmaskiner och andra, som samt guider om hur man väljer en som är bäst för dig), och några andra tips, riktlinjer och recensioner produkt på en sund livsstil. För att till fullo dra nytta av denna webbplats, men skulle du behöva abonnera på den och betala antingen månadsvis (5 0,95€) eller årlig (15€).

En annan väg skulle du förmodligen hitta användbara vore användarens bloggar. Även om det finns många webbplatser värt att kolla in.
En annan väg skulle du förmodligen hitta användbara vore användarens bloggar. Även om det finns många webbplatser värt att kolla in.

Du kan också prova webbplatser ansedda hälso tidningar och organisationer, samt visa deras råd om tillgängliga fitness produkter och maskiner. Ett exempel på en sådan webbplats är kvinnors hälsa (at womenshealthmag.com) och Män Hälsa (at menshealth.com), vilket ger mycket användbara artiklar tillsammans med recensioner på specifika fitness produkter. En annan webbplats värt att prova är Web MD (på webmd.com).

En annan väg skulle du förmodligen hitta användbara vore användarens bloggar

En annan väg skulle du förmodligen hitta användbara vore användarens bloggar, som ger objektiva yttranden om fitness produkter som användarna har försökt. Två av dessa är fitness-produkter-reviews.com och supplementalnews.org (för hälsotillskott och meds). Också prova kataloglistor av användbara webbplatser som en på exercise.about.com.

Även om det finns många webbplatser värt att kolla in

Även om det finns många webbplatser värt att kolla in, här är en kategori som du skulle göra bäst att undvika: dessa är reklam webbplatser, eller de som skapades för det uttryckliga syftet att sälja en viss fitness produkt som de godkänner. Var kritisk och fråga dig själv, är denna webbplats lastad med alltför många löften för en viss produkt? Är de påståenden som görs alltför spektakulära och till synes orealistiskt? Om du är osäker, sedan göra en del korsreferenser genom att leta efter andra webbplatser som kan innehålla annan information om just den produkten. Kom ihåg, är smart forskning här nyckeln.

Så slår den höga vägen till hälsa och se till att du får några online hjälp på vägen! Lycka till och ha kul!