E2h

Hur man hittar pilates träningsprogram

Pilates är en övning system som utvecklades i början 20th century av Joseph Pilates. Lång en favorit av professionella dansare, har det blivit en mainstream övning system som är lätt att hitta i de flesta orter. Pilates fokuserar på rätt andning, inriktning och hållning, och på att utveckla kärnan muskler och vad Joseph Pilates kallade "kraftpaket" av mage, bäcken och nedre delen av ryggen.

Var kan du hitta Pilates-kurser/-instruktioner?

 1. Lokala gym och klubbar hälsa med dess ökade popularitet är Pilates erbjuds i fler hälsa arenor. Fitness proffs har insett vikten av hållning och en tonad kärna för att förhindra obalans som kan leda till skador i andra sporter.

  Hur man hittar pilates träningsprogram. Lokala gym och klubbar hälsa med.
  Hur man hittar pilates träningsprogram. Lokala gym och klubbar hälsa med.

  Vissa versioner av Pilates betonar arbetar med specifika Pilates utrustning eller arbetar på en stor balans boll. Gym och klubbar hälsa kommer att vara mer benägna att ha den utrustning som behövs för dessa klasser.

 2. Yoga studios Pilates och yoga har mycket gemensamt. Det är samma utbildning i rätt andetag arbete, samma uppmärksamhet exakt kropp anpassning och samma betoning på om du andas eller andas ut när du gör en viss rörelse. Medan yoga kräver för att flytta in i en ställning och hålla positionen, kräver Pilates för en mer konstant rörelse till och från ställningar.

  Många yoga instruktörer är också Pilates instruktörer och erbjuder Pilatespass på deras yoga studios.

 3. Kommunsektorns rekreation program De flesta lokala myndigheter, stad och län, har statligt sponsrade rekreation program. Kontrollera din telefonbok i kommunerna och leta efter "Fritid" eller "Parks and Recreation." Eller du kan få regelbundna utskick detalj beskriver klass erbjudanden. Klasser kommer att hållas i ett lokalsamhälle centrum eller skola, och är mer benägna att koncentrera sig på den klassiska "mattan arbete" Pilates utan utrustning och balans bollar.

  Klasser som erbjuds via din lokala regeringens rekreation avdelning tenderar att vara mer ekonomisk än i kommersiella gym och klubbar.

  Yoga studios. Kommunsektorns rekreation program.
  Yoga studios. Kommunsektorns rekreation program.

 4. DVD och VHS-band Det finns massor av olika Pilates pass finns på DVD eller VHS. Dessa är ett mer ekonomiskt alternativ, men bör göras med försiktighet. Avsaknaden av en instruktör närvaro innebär att du inte kan vara säker på att du justera själv ordentligt. Om du kan placera en helfigursspegel i samma rum som TV: n, skulle det ge viss själv-analys.

  Ett bättre alternativ skulle vara att ta en vecka Pilates klass och komplettera med at-home träning till DVD, om du utvecklar dåliga vanor i ditt hem arbete, kommer instruktören korrigera din hållning och rörelser.