E2h

Hur man identifierar åtgärder för torsk

Torsk är ett annat namn för svampinfektion i munnen, ett tillstånd som kan orsaka kliande, även smärtsamma vita fläckar i munnen. Det finns olika lösningar för torsk, och beroende på ditt tålamod och budget, kan du börja behandlingen direkt.

Här är några tips för att identifiera åtgärder för torsk:

  • Låt några anti-svamp sugtablett stanna i munnen. En medicinskt sugtablett kan bo i munnen under en längre period tid som det löser, låta de aktiva ingredienserna komma i kontakt med de drabbade områdena. Köp flera sugtabletter och suga på dem i flera dagar tills trast minskar.
  • Gurgla anti-svamp munvatten. Munvatten kan bära mer potent medicin för trast. Gör det till en vana att gurgla i fem minuter minst två gånger om dagen. En form av munvatten du kan göra hemma är att blanda en tesked bakpulver i ett glas vatten. Annan formel kräver en matsked vinäger med en kopp vatten. Slutligen är en blandning av en halv tesked salt med en kopp ljummet vatten en rekommenderad botemedel, du kan även använda fyra droppar tea tree olja. Alltid göra en ny sats vardag för maximal styrka och kom ihåg att spotta ut efter varje gurgla.
  • Skäm bort dig med vanlig yoghurt. Yoghurt innehåller levande, nyttiga bakterier som motverkar svamp. Varje massor av yoghurt under dagen, vilket kommer att exponera de hälsosamma bakterier direkt till platser samt bygga upp dem i matsmältningssystemet. Undvik aromämne, bearbetade och frukt-förstärkt yoghurt som innehåller en massa konserveringsmedel. Yoghurt med "Lactobacillus acidophilus" är särskilt bra för att förhindra jäst från överbefolkar. En mer allvarlig metod för att öka din "goda" bakterier innehåll är en pro-biotiska tillägg.
  • Minska ditt sockerintag. Jäst matar ut socker, så svälter dem deras föda kommer att minska dem. Använd konstgjord socker som ersättning eller helt enkelt gå sockerfritt. Håll dig borta från sötsaker som bakverk och godis tills trast försvinner helt.
  • Tänk farmaceutiska lösningar. Om naturläkemedel gör något mot din svampinfektion, kan du konsultera en läkare. Det finns ingen over-the-counter anti-trast medicin så du behöver ett recept för att få det. Detta beror på att sådana rättsmedel har biverkningar som illamående och huvudvärk och måste kontrolleras och övervakas. Vissa anti-svamp ämnen är även giftiga och kan skada din lever och andra organ. Vissa huskurer som gentiana violett kan också vara skadliga och bör undvikas som en anti-trast behandling.
  • Minska stressen i ditt liv. Stress kan vara en orsak till svampinfektion, eftersom kroppens naturliga försvar försvagas och få överväldigad med svampangrepp. Ta ledigt från arbetet, minska dina timmar på kontoret och njuta av en hobby att distrahera dig från dagliga bekymmer.


Hur man identifierar åtgärder för torsk. Låt några anti-svamp sugtablett stanna i munnen.
Hur man identifierar åtgärder för torsk. Låt några anti-svamp sugtablett stanna i munnen.

Torsk är en irriterande sjukdom, men med rätt behandling, kan botas med tiden. Kom ihåg att undvika munnen kontakt med andra människor som kysser eller amma ditt barn under din Thrush infektion eftersom de kan smittas av svampen från dig.