E2h

Hur man identifierar och registrera i en farmaceutisk klinisk prövning

Prövningar med läkemedel är standardiserade och övervakade tester på olika droger som sanktionerade av Food and Drug Administration. Innan ett läkemedel kan lämnas ut till marknaden, måste den passera först sådana tester. FDA behöver undersöka och registrera effekterna av läkemedlet i en verkliga livet scenario. Det är där de behöver villiga volontärer för det bästa sättet att testa drogen är att människor tar den och se vad som händer. Identifiera och inskrivning i dessa studier är ganska lätt så länge du kan passera urvalskriteriet. Här är hur:

  • Identifiera och hitta prövningar. Det bästa sättet att göra detta är att söka efter försök på nätet. Sök försök som tillgodoser dina speciella förutsättningar. Leta efter nationella institutioner som de kan vara ute för det mesta antalet volontärer. Den National Institute of Health kliniskt centrum och National Cancer Institute är bra platser att börja med. Du kan också be din läkare om remisser till olika studier.
  • Urvalskriterium. Förstå integration och utanförskap kriterier. Som namnen antyder, måste inklusionskriterier uppfyllas innan ett ämne kan gå och uteslutningskriterierna får inte vara nöjda. Ibland kan du även ha misslyckats tidigare försök och behandlingar för att få på en ny studie. Var ärlig och kommande att undvika missöden och kostsamma misstag. Förvränga själv kan förorena resultaten av försöken eller ännu värre, kosta dig din hälsa.
  • Förklara proceduren. När du har gått, bör den medicinska personalen att förklara för er exakt vad som kommer att hända i försöken. Förstå förfaranden noggrant så att du vet vad du får in. Ställ alla dina frågor nu, speciellt om du har några farhågor. Veta när check-up besök kommer att bli och hur länge rättegången kommer att pågå. Det är alltid bäst att förstå helheten av situationen innan hoppar in i den.
  • Det kommer att finnas risker. Du bör alltid veta vad potentiella biverkningar rättegången kan hamna orsakar en person med din sjukdomshistoria. Rådgör med din läkare efter att lära av förfarandena. Säkerheten kommer alltid först.
  • Fördelar. Flesta studier kommer att betala dig en liten stipendium för de olägenheter du måste gå igenom på grund av försöket. De kan erbjuda andra saker såsom fri hälsokontroller, rabatter och inskrivning i andra studier.
  • Det är ett åtagande. Självklart, om du backa ut i sista minuten är absolut inte önskvärt. Detta kommer att ställa tillbaka försöken och du förlorar möjligheten att testa drogen och bota din sjukdom. Food and Drug Administration hittar inte folk som tillbaka underhållande. Se till att du är fullt besluten att gå med i en farmaceutisk rättegång.

När du har valt

Hur man identifierar och registrera i en farmaceutisk klinisk prövning. Identifiera och hitta prövningar.
Hur man identifierar och registrera i en farmaceutisk klinisk prövning. Identifiera och hitta prövningar.

När du har valt, kommer du att genomgå rutinprovning för att se om du verkligen är berättigade till försöken. Om du passerar, kommer du vara redo att gå vidare till den äkta varan. Var inte rädd, som professionella genomföra dessa förfaranden. Var redo för allt och lycka.