E2h

Hur man installerar inground trampoliner

Studsmattan utvecklades som en stress reliever och är mycket roligt för både barn och vuxna. Men om du har barn som leker med trampolin, har du förmodligen redan insett de vissa faror Denna typ av leksak kan ge-för en, kan du eller någon av dina barn kan studsade av studsmattan, och eftersom det är upphöjd ovanför mark, skada er en hel del. Det är en skriande komplikation som gör att köpa en allt svårare att göra.

Detta kan undvikas emellertid

Detta kan undvikas emellertid, genom att installera en i marken trampolin. Med det skulle studsmatta vara på marken, vilket minskar risken för skador avsevärt. Det kan dock vara en utmaning eftersom det handlar inte bara om att gräva ett hål i marken och täcker upp det med din studsmatta. Förfarandet i sig är mycket mer än så, men den här artikeln kommer att hjälpa dig genom processen med så få komplikationer som möjligt.

Men innan du ens tänka på efter detta steg för steg artikeln måste du ha allt material du behöver för installation i mark trampoliner. Material som murade block, mycket murbruk, ett pekande murslev, några måttband och en spade (eller något av liknande). Du behöver också en perforerad dräneringsrör om du vill vara säker på att din i marken trampolin är så säker som möjligt, liksom studsmattan själv.

När allt är klart kan du gå vidare till stegen nedan:

  • Mät trampolin. Det första du behöver göra är att ordentligt mäta din studsmatta så att du kan avgöra hålet du ska gräva. Typiskt flesta studsmattor har en höjd av omkring 10 till 14 fot. De bästa typer av in-mark studsmattor är de som inte begränsar luftflödet, vilket ungefär en tum eller två för en mycket bättre studsande effekt. Höjning studsmattan till den höjden, liksom gräva ett hål ca 3-5 meter djupa är nyckeln till korrekt installera ett i marken trampolin.
  • Gräv ett hål. När du har gjort rätt mått, gräva hålet med din spade (eller någon annan gräva verktyg du vill använda) och installera din perforerat dräneringsrör i mitten av hålet, utloppet av röret är en storm dike eller något annat med liknande användningsområden. Röret slutar översvämningar, vilket är en viktig detalj som du inte bör missa eftersom det kan förstöra din studsmatta.
  • Bygg en murad vägg. Med steg ett och två färdiga, är det dags att bli att bygga din murade väggen. Detta kan vara lite långtråkig, men det måste göras. Placera tegelstenar, och sedan sprida murbruk. Låt allt botemedel för ett par timmar innan du fortsätter till nästa steg.
  • Ställ studsmattan på plats. Slutligen, ange din studsmatta över hålet och se till att den är helt täckt. Du måste placera en skyddande kudde över de exponerade fjädrar för att säkerställa att ingen kommer till skada på det sättet, samt att se till att det inte rör sig runt.


Hur man installerar inground trampoliner. Ställ studsmattan på plats.
Hur man installerar inground trampoliner. Ställ studsmattan på plats.

Nu kan du äntligen en trampolin som är så säker som det eventuellt kan vara så att dina barn att glatt njuta av det utan att oroa dig för oavsiktligt falla av.