E2h

Hur man kan beräkna hur många kalorier du bränner medan du cyklar

Cykling är en av de bästa övningarna man kan göra för att uppnå en god fysik och optimal hälsa. Det är en stor konditionsträning, ökar hjärtfrekvensen med ca 50% eller mer. Det hjälper dig att uppnå kondition och hjälper dig hantera stress och påfrestningar bättre. Det ökar också din ämnesomsättning, vilket gör att du bränner mer kalorier.

Här är några tips på hur du kontrollerar dina brända kalorier under cykling:

  • Känn din nuvarande vikt. Din nuvarande vikt i hög grad kan påverka antalet kalorier du bränner. Om du har en trim och muskulös kroppsbyggnad, är chansen, kommer du att kunna bränna mer kalorier. Om du har en stor inbyggd, kan du stöta på svårare när man rider, vilket bränner mindre kalorier jämfört med andra ryttare. Bestäm din vikt genom att göra en väga att använda en våg. Få din vikt i pounds och spela in den. Detta kommer att vara din bas vikt och kommer att vara din bas när du hålla koll på dina brända kalorier.
  • Veta vilken typ av cykel du använder. Det finns olika typer av cyklar. Om du tänker uppförsbacke eller nedförsbacke cykling, den bästa cykeln för att använda för att bränna kalorier är mountainbikes. För inomhus och utomhus racing, eller väg cykling, kommer du att dra stor nytta av att använda en tävlingscykel. Uphill cykling innebär större belastning på kroppen, speciellt musklerna. Detta ökar din energiförbrukning, vilket gör att du bränner mer kalorier i en snabbare takt. Om du tänkt att gå turer och göra långa avstånd cykling, är din bästa cykeln en turnerande cykel. Hållbarhet och breda redskap sortiment hjälper dig längre på vägen.
  • Känna till andra faktorer som kan påverka hur många kalorier du bränner. Den tid du cykla påverkar antalet kalorier du bränner. Ju längre du cyklar, ju mer du svettas, desto mer du bränner kalorier. En annan är miljön är uppförsbacke cykling mer ansträngande än utförsåkning cykling och platta pendlar yta, om du vill bränna mer kalorier, gå för utförsåkning spår. Nästa, den tid som används för cykling, ju mer tid du spenderar på vägen, desto mer energi du använder, och den större mängden kalorier du bränner.
  • Kaloriförbrukningen genom uppskattning. Du kan ha en grov uppskattning av brända kalorier. Ride i en stadig takt, 10 mph. Varje £ 50 av din kroppsvikt kommer att bränna runt 70 kalorier per timme cykling. När du ökar din takt, kommer du att bränna fler kalorier per timme på vägen. Ännu bättre, väger en in-väga ut-metoden. Varje kilo är lika med 3500 kalorier. Om du är £ 150 före cykling och du har förlorat 2 £ betyder det att du har förlorat 7.000 kalorier.

För bättre redovisning av förlorade kalorier

Hur man kan beräkna hur många kalorier du bränner medan du cyklar. Känn din nuvarande vikt.
Hur man kan beräkna hur många kalorier du bränner medan du cyklar. Känn din nuvarande vikt.

För bättre redovisning av förlorade kalorier, använd en cykel med en hastighetsmätare / kaloriräknare. Det inte bara ger dig det exakta antalet avstånd du har rest, men värdet av kalorier du har bränt på under cykling. Ta del av kalori räkna, och registrera värdena om möjligt. Detta kommer att hjälpa dig att beräkna hur många kalorier du har bränt.