E2h

Hur man kan bli av en njurinfektion naturligt

Njuren har en mycket viktig del i att göra din kropp fungerar perfekt. Det garanterar att avfallet inte kommer att flyta genom venerna i kroppen, kommer det att finnas tillräckligt med produktionen av röda blodkroppar, ett normalt blodtryck, etc. Nu om dina njurar blir allvarligt smittat alla dessa viktiga funktioner kommer sakta dö ner och kan orsaka en sammanbrott i ditt system. Om du fick reda på att du har en njurinfektion, kan du prova naturliga sätt att ta bort den genom att prova listan nedan.

  1. Kom alltid ihåg att dricka mycket vatten. Vatten hjälper till att spola ut gifter i kroppen. Du kan inte fungera väl om vattnet du tar är inte tillräckligt för kroppen.
  2. Undvik kolsyrade drycker. Detta kommer att göra din njurinfektion förvärras. Kaffe, choklad drycker är bombsäkert sätt att fördröja behandlingen. Släpp dessa missbruk för nu eftersom bota vad du har nu är mycket viktigare.
  3. Hitta ren tranbärsjuice. Var försiktig med detta. En hel del av tranbär juice på marknaden har tillsatt socker och smakämnen. Få Pure One. Socker kan orsaka mer skada dina njurar.
  4. Ta äppelcidervinäger, cirka två matskedar blandas med varmt vatten. Detta har många dokumenterade hälsofördelar på grund av antioxidanter det innehåller. Drick detta två gånger om dagen.
  5. Vitlök är kanske inte något du vill lukta varje dag, men det är ett kraftfullt verktyg i att sänka kolesterol och minska inflammation eller bakterier i ditt system. Du kan välja att ta vitlök piller eller om du är modig nog, äter en kryddnejlika.
  6. Ta C-vitamin rika frukter som apelsin och citron. Ryktet om att C-vitamin kan orsaka njursten är helt ogrundade. Enorma mängder kan även förhindra njurinfektion. Gör frukter en del av din kost, kommer det hjälpa dig att återhämta sig snabbt.
  7. Om du är van att gå på en dricka binge nästan varje kväll så är det dags att laga dina vägar. En tillfällig öl eller vin kan vara bra men inte överdrivet drickande eftersom det kan orsaka njurarna att öka urinmängden.
  8. Motion även i femton minuter om dagen. Detta fungerar musklerna, ger dig en bättre känsla under hela dagen och hjälper till att hålla dig vid god hälsa för att ta in alla saker som händer i din kropp.
  9. Köp några bönor och koka dem i vatten. Låt stå ett par timmar och sedan sila. Vänta ett par timmar igen för att det ska vara kallt. Drick detta som du skulle en te för två till tre gånger om dagen. Det kan ta bort njursten utan behov av kirurgi.

Dessa är några naturliga sätt att du kan bli av denna njurinfektion

Hur man kan bli av en njurinfektion naturligt. Kom alltid ihåg att dricka mycket vatten.
Hur man kan bli av en njurinfektion naturligt. Kom alltid ihåg att dricka mycket vatten.

Dessa är några naturliga sätt att du kan bli av med den njurinfektion. Det är bäst att få en handling på en infektion snabbt, låt inte din njurskada gå värre. Kroppen kan missbrukas och tas för givet, kan sjukdomar som detta komma och överraska dig. Bara vet hur man får tillbaka på rätt spår och ta hand om dig själv. Lär dina lektioner också.