E2h

Hur man kan bli av en svampinfektion med vinäger ensam

Jäst är normalt finns i små mängder på en människas kropp

Jäst är normalt finns i små mängder på en människas kropp, men det finns tillfällen när det frodas och orsakar en infektion. När den gör det, obehagliga symptom är erfarna, såsom keso-liknande ansvarsfrihet, brännande och ömhet, klåda och smärta vid urinering och sexuellt umgänge. En svampinfektion kan behandlas med vinäger, eftersom det dödar jästen och gör det svårt för den att växa tillbaka. Här är hur man använder ättika för att bli av med en svampinfektion.

  1. Blötlägg det drabbade området. Tvätta det drabbade området med tvål och varmt vatten. Efteråt, häll ättika på den och låt den stå i fem minuter. Om du föredrar, fylla upp ett badkar med vinäger och låt det drabbade området blöt i ättika en stund.
  2. Använd som en douche. Skaffa en douching apparat. Kombinera lika delar vinäger och rent varmt vatten inuti anordningen. Skaka väl för att säkerställa att lösningen noggrant fördelas. Om du föredrar, tillsätt vatten för att späda ut lösningen att göra det mindre surt och drägligare.
  3. Pat med bomullstussar. Samla rent bomullstussar och placera i en ren behållare. Häll vinäger över dem tills de är dränkta. Sedan klappa det drabbade området med vinäger-dränkts bomullstussar. Kassera bomullstussar ordentligt för att undvika att sprida jäst.
  4. Torka det drabbade området med vinäger. Blöt en ren trasa eller handduk med vinäger. Placera fuktig trasa över det drabbade området, och låt det stanna några minuter. Använd inte trasa eller handduk med andra delar av kroppen som inte påverkas av jästen. Håll det borta från andra människor för att hindra dem från att bli smittade också.
  5. Gurgla. Skölj munnen med vit vinäger. Låt det stanna i munnen så länge du kan. Avstå från att använda antibakteriella munvatten. Bakterier bekämpar jäst, vilket dödar dem innebär jästen kan frodas mer.
  6. Blötlägg förorenade objekt. Kläder och andra föremål kan vara kontaminerade med jäst. Döda dem genom att blötlägga dem i en balja med outspädd ättika i en timme. Avskräcka andra människor från att röra eller hantera dessa objekt medan de fortfarande i badkaret.
  7. Låt det drabbade området för att torka. Efter behandling drabbade områdena eller objekt med vinäger, Skölj inte bort dem med vatten för att förlänga vinäger är desinficerande effekt. Bär bekväma kläder och lämna drabbade områdena i kroppen att torka ut.
  8. Upprepa vinäger behandling. En svampinfektion inte botas genom en ättika behandling ensam. Upprepa så länge det behövs. Om svampinfektion inte förbättras eller förvärras efter flera vinäger behandlingar, överväga att gå till läkaren för att be om alternativa lösningar du kan säkert ta.
  9. Återanvänd aldrig vinäger. Återanvänd inte vinäger som du har hälls på jäst smittade områden och objekt. Vinäger du tidigare använt kan innehålla jäst rester som kan spridas till andra människor, föremål och områden av kroppen.

En svampinfektion är mycket obehagligt men mycket botas

Hur man kan bli av en svampinfektion med vinäger ensam. Blötlägg det drabbade området.
Hur man kan bli av en svampinfektion med vinäger ensam. Blötlägg det drabbade området.

En svampinfektion är mycket obehagligt men mycket botas. Använd vinäger som en säker och naturlig botemedel för att bli av din svampinfektion. Observera effekterna av dina vinäger behandlingar för att avgöra om de är effektiva på egen hand, eller att du behöver andra åtgärder för att påskynda ditt tillfrisknande.