E2h

Hur man kan bli av en urinvägsinfektion snabbt

En urinvägsinfektion är ett allvarligt hälsoproblem som kan har påverkat en hel del människors liv. Denna typ av infektion börjar vid urinröret sedan om inte botas kommer att flytta upp till urinblåsan. Om du inte är försiktig kan det påverka dina njurar. Läs vidare för att hitta sätt att bli av med urinvägsinfektion så tidigt som du kan.

  1. Du måste ta antibiotika. Det kan ta ett par veckor beroende på din infektion och läkarens order. En urinanalys kunde beställas för att fullständigt kontrollera hur mycket du har blivit smittad. Vara flitig när du tar dina piller eftersom hoppa en kan orsaka förseningar i orgeln reparation. En uppföljning urinanalys kan också uppmanas att kontrollera ditt tillstånd.
  2. Titta på vad du äter. Studier visar att dricka alkoholhaltiga drycker och äta kryddig mat kan orsaka infektionen förvärras. Även det mycket älskad kaffe du tar varje morgon kan vara en utlösande faktor. Undvika alla dessa under behandlingen.
  3. Ta tranbär tabletter. Dessa tabletter ger dig de näringsämnen som behövs för att rengöra urinblåsan för bakterier. Du kan också ta tranbärsjuice men tabletterna sägs fungera bättre. Så länge du tar antingen ett, kan det hjälpa dig att snabbare väg till återhämtning.
  4. Drick örtte som maskros, gullris och hortensia. Brant i varmt vatten under tio minuter och sila. Dessa teer kan påskynda processen att rena ditt system för att snabbt saknar bakterier. Du hittar dem på en närliggande livsmedelsbutik eller specialbutiker.
  5. Ät frukt som har renande egenskaper som äpplen och vattenmeloner. Att ha en balanserad kost kan bota dig snabbt om tillsammans med andra behandlingsplaner. Så se till att fylla din varukorg med näringsrik mat för att eliminera att infektion.
  6. Du kan gå för alternativ medicin, en av som är kolloidalt silver, det används för att bryta ner bakterier. Smaken är inte något man kan vänja sig men eftersom det är silver och en sådan klibbig substans. Det har varit en hel del vittnesmål men intygar att det har härdat återkommande urinvägsinfektioner.
  7. Ett annat alternativ medicin är akupunktur. Detta innebär stora tunna nålar som infogas i kroppen med punkter på olika delar som armar eller händer som avser ett kroppsorgan.
  8. Slutligen kan du kräva operation. Det är din sista utväg om allt annat misslyckas. Försök att rådgöra med ett par läkare innan du bestämmer dock. Det är bäst att få ett andra utlåtande innan du tillåter dig själv att drivas vidare.

Gör allt du kan tidigast tid för att undvika ytterligare infektion

Hur man kan bli av en urinvägsinfektion snabbt. Du måste ta antibiotika.
Hur man kan bli av en urinvägsinfektion snabbt. Du måste ta antibiotika.

Gör allt du kan tidigast tid för att undvika ytterligare infektion. Titta på vad du äter, följ läkarens order och få tillräckligt med vätska för att få kroppen hydrerad. Att bli av med den urinvägsinfektion snabbt kan göras genom att följa de förslag som ovan.