E2h

Hur man kan bli av intestinal gas

Uppleva intestinal gas är normalt

Uppleva intestinal gas är normalt. Alla utvecklar gas inne i hans kropp och alla släpper denna gas antingen genom munnen eller genom botten. Men överdriven intestinal gas är en annan historia. Detta kan orsaka problem plus förlägenhet. Lyckligtvis finns det många sätt att bli av med intestinal gas. De flesta av dessa sätt innebär att ändra dina matvanor.

  1. Ta det långsamt. Gas i magen utvecklas när du äter och dricker snabbt. Gas kan komma mellan dina svalor. När du äter och dricker långsamt, kan du minska mängden luft tas inuti kroppen. Och så, mindre intestinal gas. Talk långsamt också eftersom talar bidrar luft i magen. Har du märkt det när du håller på att skratta? Du lider mer intestinal gas. Det beror på att du tar in mer luft när du skrattar.
  2. Bli av läskedrycker. Kolsyrade drycker som läsk har syra och bubblor som kan lägga luften inuti magen. Försök att se hur din mage känns efter att ha druckit läsk. Hör du mullrande? Det är bubblorna och luften de producerade.
  3. Undvik godis och tandkött. Med dessa sötsaker kan ta in mer luft inuti kroppen. Minska eller ersätta dessa sötsaker med söta färska och torkade frukter hjälper dig att minska luft utan att kompromissa din söta tand.
  4. Tillräckligt med fibrer. Fiber hjälper spola ut gifter ur kroppen. Detta är till stor hjälp för matsmältningen också. Men för mycket fibrer kan orsaka intestinal gas. Fiber kan vara frisk men som gemensam citat säger, "kan för mycket av det goda vara dåligt." Och det "dåliga" är tarmluft.
  5. Flytta runt efter att ha ätit. Får inte användas för att sitta direkt efter din måltid. Efter att ha ätit, tenderar vår kropp att känna sig så trött att man vill koppla av. Ge inte efter för kroppens behov. Kontrollera vad det känns. Istället för att sitta rätt efter att ha ätit, gå runt. Detta kommer att utöva din mage och bli av med överskott intestinal gas. Plus, kommer gå runt efter varje måltid hjälper platta magen.
  6. Flytta din mage. Utöva din mage med böjning, hukande, och stretching kan alla lindra gas inne i magen. Detta är möjligt eftersom flytta magen hjälper flytta gasen ut ur kroppen. Ytterligare magen gas och smärta kommer att undvikas när du gör detta. Du kommer också att utveckla fler magmusklerna med dessa övningar.
  7. Undvika stress. I denna snabba värld, är stress alltid en del av spelet. Men detta är en av anledningarna till att många människor är ohälsosamma. Även dina gas problem kan ha orsakats av stress. När du är stressad, tenderar magen att utveckla mer syra. Denna syra är ansvarig för att bygga mer intestinal gas.
  8. Undvik fet mat. Överflödigt fett i magen orsakar fördröjning av matsmältningsprocess som magtömningen och naturgas release. Alla dessa kan orsaka mer gasbildning, uppblåsthet och buksmärta.

Hur man kan bli av intestinal gas. Undvik godis och tandkött.
Hur man kan bli av intestinal gas. Undvik godis och tandkött.

Dämpning av allt kommer att hjälpa en hel del för att bli av intestinal gas. Detta är en bra väckarklocka som du behöver för att äta inte bara en hälsosam kost, men en balanserad kost också. Kom ihåg att allt som händer på din kropp som orsakats av dina handlingar. Det innebär också att du kan styra vad det kommer att lida eller njuta. Välj att glädjas välbefinnande genom att starta en hälsosam och balanserad kost. Du kommer att se, inte bara intestinal gas kommer att avlastas. Även dina andra hälsoproblem kommer också att lösas.