E2h

Hur man kan bli av människans bröst

Är du generad att den vikt du har lagt på är inte bara i tarmen

Är du generad att den vikt du har lagt på är inte bara i tarmen, men i bröstet? För många män, det finns inget mer pinsamt än människans bröst. Dessa tips kan hjälpa dig så småningom bli av med de människans bröst. Om du vill bli av med dem snabbt, föreslår jag ett enkelt program som kallas Chestcoach.

Hur man kan bli av människans bröst. Ge upp öl och andra höga mat kalori.
Hur man kan bli av människans bröst. Ge upp öl och andra höga mat kalori.

  1. Ge upp öl och andra höga mat kalori. Man boobs tenderar att slå när du har haft en plötslig viktökning. Det kan tyckas att du plötsligt bär mycket fett i ett område, men om du tittar runt, är att fett över hela kroppen. Fundera över dessa bröst som ett tecken på att det är dags att få friska. Börja med en kost lägre i kalorier och fett.
  2. Få flytta. Enbart diet kommer inte att ta hand om fettet samlas i bröstet (eller något annat område). Du kommer också att behöva lägga motion till din dagliga rutin. Var du aktiv i gymnasiet? Har arbete och familj saktade din förmåga att komma ut och röra? Det är vanligt att vuxna män att gå upp i vikt under hela tjugoårsåldern och trettiotalet på grund av en nedgång i aktivitet tillsammans med någon justering av matvanor. Börja röra minst 30 minuter om dagen. Höja pulsen med någon typ av hjärt aktivitet såsom promenader, löpning, simning eller cykling.
  3. Bygga styrka med styrketräning. När du går ner i vikt och fett genom att bränna mer kalorier med konditionsträning, kan du bli frustrerad av den fortsatta slapphet i bröstet. Även om du förlorar fett lurar i bröstet, kan du fortfarande lös hud och synliga bröst. Du måste också tona din kropp. Det finns inget sådant som spot toning när åtstramande upp. Du bör få tonas över genom att lägga vanliga vikten motstånd och styrketräning till din träning rutin. Arbeta hela kroppen, men se till att inkludera följande övningar specifikt för att förbättra överkroppen: bröst flyga, bröstpress, biceps curl, förlängningar Triceps och övningar skuldra.
  4. Lägg mellanrum för att din träning rutin. När du har byggt upp din konditionsträning förmåga, vill du lägga till utmaningen genom att använda intervallträning. Istället för att bara köra på en takt under hela träningen, dela upp genom att köra i måttlig takt i fem minuter och sedan ett högt tempo i tre minuter. Den åtta minuter paret är ett intervall. Strukturera din träning för att inkludera 5-6 cardio intervall med en uppvärmning och nedvarvning.
  5. Fall inte för jippon eller piller hormon. En snabb sökning på nätet kommer netto du hundratals webbplatser lovar att bli av med din man boobs om du bara kommer att köpa deras piller eller skott. Många av dessa alternativ är ett försök att justera dina testosteronnivåer eller kan innehålla steroider. Tänk på riskerna.
  6. Konsultera en läkare om kost och motion inte göra susen. När motion och kost är inte tillräckligt, är det möjligt att du kan ha en sjukdom som bidrar till din man boobs. Tala med din läkare för att fastställa möjliga orsaker och behandlingar.

Man boobs kan vara pinsamt

Man boobs kan vara pinsamt, men de kan också ibland indikera ett hälsoproblem. Bära omkring extra vikt i bröstet och magen är riskfaktorer för hjärtinfarkt och andra villkor. Gör få frisk lika mycket en prioritet som att bli av med din man boobs.