E2h

Hur man kan bli av vägglöss - DIY bödlarna

Ta reda på vad vägglöss ser ut, var de bor och hur du utrota dem

"God natt, sov gott, låt inte vägglöss bita." Denna gemensamma Goodnight vers kan vara sannare än du tror. Vägglöss är världsomspännande resenärer, ökända för låsning på bagage objekt och stuva undan till en ny destination. När man tänker alla resenärer och hotell och motell runt om i världen, är det lätt att förstå varför vägglöss verkar göra en comeback.

Var bed buggar ifrån? Vägglöss är mycket små, och ofta ta sig in i ditt hus efter resa. Vägglöss hamnar ofta angriper hela hyreshus eller hotell - och det kan vara mycket dyrt att bli av med dem på den typ av skala. Här finns mer information om denna ökända resenären:

Hur man kan bli av vägglöss - DIY bödlarna. Var bed buggar ifrån?
Hur man kan bli av vägglöss - DIY bödlarna. Var bed buggar ifrån?

 1. Bed bugs - en säng bugg är typiskt en brunaktig färg, vinglös insekt mellan kvart och en halv tum lång. De ser väldigt lik fästingar - se bilderna bed bug nedan. Vägglöss kan överleva i upp till ett år utan livnär sig på ett blodprov källa, så räkna ut hur man dödar vägglöss är en verklig utmaning. Dessa parasiter kan gömma i små sprickor och springor, är svåra att hitta, och ännu svårare att utrota. Honorna kan lägga upp till 300 ägg, som kläcks inom tio dagar, vilket skapar ett ständigt växande befolkning.
 2. Bed bug bites - Ofta bed bug bites är det enklaste sättet att berätta att du har vägglöss. En säng bugg främsta näringskälla är blod, och de biter med sina beaklike munnar, piercing huden. Olika människor reagerar på sängen bug bites på olika sätt. Vissa kanske aldrig veta att de har blivit biten, medan andra kan uppleva svår inflammation och eventuell infektion som några av sina symtom bed bug. De flesta av betten är så små att de inte kan kännas. Emellertid är ett typiskt tecken på en säng bug bita en liten, svullen, vit welt som bildas vid bettet platsen. Många människor som har blivit biten av vägglöss upplever uttalad klåda i bettet området. Kom ihåg: även om de flesta Vägglus bites är bara irriterande, vissa människor upplever astma, nässelfeber och till och med farligt, livshotande allergier.
 3. Hitta vägglöss-Vägglöss är bra på att gömma sig. I själva verket har du verkligen söka och vet vad du letar efter innan du kan hitta en säng bugg. I många fall är tecken på en säng bugg upptäckt snarare än den faktiska felet själv. Rostiga fläckar på lakan och madrasser orsakas av en krossad bugg eller ett fel har avföring (som ser ut som små svarta fläckar eller mycket små punkter av blod) kan vara den första indikationen att en säng bugg angrepp har skett tillsammans med äggskal och skjul huden. De flesta vägglöss finns i sprickorna och sprickor av madrasser, stolar och soffor. De befinner sig ofta mellan sänggaveln och en vägg också. Eftersom vägglöss föredrar trä och tyg över plast och metall, de tenderar att bo i de mer slitna i områden med ett hem eller en byggnad, såsom ett sovrum eller hotellrum. Om du är osäker på om du har vägglöss kan många bödlarna ge ditt hem en professionell inspektion. Medan vissa skadedjursbekämpning företag gör detta gratis, andra bödlarna ladda upp till 150€. Det finns även specialiserade bed bug exterminator företag som använder tränade hundar att vädra ut vägglöss - men det är denna tjänst betydligt dyrare än en vanlig besiktning. Ändå kan hundar hjälpa dig ta reda på om du har en angrepp säng bugg.

 4. Att bli av med vägglöss - När ett angrepp har skett, är tålamod och uthållighet är nyckeln till att befria området vägglöss. Om du är fast beslutna att bli av med vägglöss själv, utan att anställa en exterminator, räcker det inte att rengöra madrasser och tvätta bladen. Möbler bör upphävas och rengöras. Mattor, trä gjutning bör dörrposter, tavelramar, och garderober kontrolleras också. Vägglöss kan gömma sig bakom lös tapet, i sprickorna mellan mattor och väggar, bakom utlopp täcker, och inuti armaturer, rökdetektorer, och även klockor. Avtagbara och tvättbara objekt kan tvättas i mycket hett vatten. För de områden eller objekt som inte kan tvättas, kan mindre föremål packas i plast och i en varm plats eller i direkt solljus. Det viktigaste är att höja temperaturen till minst 120 grader Fahrenheit i flera timmar för att döda äggen och buggar. Dammsugning och rengöring med ånga kan också göras, men några påsar eller kapslar bör kastas eller tömmas utanför området omedelbart för att förhindra ytterligare angrepp. Tyvärr är det mycket svårt att hitta alla bed buggar och alla säng ägg bug, det är därför det bästa sättet att ta bort dem är genom de tjänster av en professionell.

  När du väljer en professionell exterminator säng bugg, var försiktig! Många företag som bara specialiserade på vägglöss är inte lika kvalificerade som full-service företag skadedjursbekämpning. Din bästa insats är att hitta en etablerad skadedjursbekämpning företag kontroll tjänst som har varit i drift i minst fem år - och du kan också fråga runt och se om någon du känner eller titta på översyn webbplatser (som yelp.com) för att se om det finns är rekommendationer för särskilda tjänster skadedjursbekämpning. Se också till att det skadedjursbekämpning företag du väljer är certifierat i ditt tillstånd. Bödlarna kan vara ganska dyrt, räkna med att betala mellan 190€ till 750€ per rum. Du kommer också vill se till att du väljer en skadedjursbekämpning företag som kommer att göra uppföljande besök - det är oftast nödvändigt för säng bug eliminering.

  Ta reda på vad vägglöss ser ut, var de bor och hur du utrota dem. Hitta vägglöss-vägglöss.
  Ta reda på vad vägglöss ser ut, var de bor och hur du utrota dem. Hitta vägglöss-vägglöss.

  När du sålla igenom bödlarna och fatta ett beslut, se till att de använder effektiva bekämpningsmedel och bed bug kontrollmetoder. Vanligtvis kommer bödlarna använda en kombination av bekämpningsmedel och ånga värme - vägglöss bara dö från värmen om temperaturen är minst 120 grader Fahrenheit som är ihållande i flera timmar. Använd inte en skadedjursbekämpning företag som använder bug Foggers eller bomber bugg som deras metod för säng buggar, dessa metoder inte fungerar. Det enda effektiva bed bug utrotning metoder för bekämpningsmedel innefattar direkt kontakt.

 5. Inte prova dessa metoder, Slutligen finns det flera metoder som är helt värdelösa och inte ens övervägas. Bugg bomber och bekämpningsmedel aerosol kommer inte att befria ett område med vägglöss. Medan extrem varma och kalla temperaturer kan påverka angrepp kommer under minusgrader fungerar endast om dessa temperaturer förblir under fryspunkten för över två veckor.