E2h

Hur man kan bli av Vicodin uttag

Vicodin är en opiat receptbelagt läkemedel som används för smärtlindring. Problemet med denna drog, är dock att det kan beroendeframkallande, och om du försöker att sluta använda den, kommer din kropp att uppleva abstinensbesvär. Abstinensbesvär, som omfattar illamående, yrsel, frossa, feber, diarré och intensiv längtan efter Vicodin, är ofta outhärdlig. Svårighetsgraden och varaktigheten av uttag beror på längden av Vicodin användning, men symtomen kan upplevas några timmar, vanligen sex timmar efter att du slutat ditt intag och kan pågå under en hel månad. Självfallet är Vicodin uttag utmanande att hantera, men här några tips som hjälper dig.

Hur man kan bli av vicodin uttag. Engagera din läkare.
Hur man kan bli av vicodin uttag. Engagera din läkare.

  • Engagera din läkare. Du kan hantera dina abstinensbesvär på egen hand, men söker läkarvård ger dig medicinskt guidad assistans, vilket i sin tur leda till en lyckad tillbakadragande. Därför, så fort du bestämmer att dra sig ur Vicodin, söka hjälp av din läkare. Han kommer att bedöma din situation och göra en behandlingsplan med dig. Planen innehåller gradvis minskar dosen tills din kropp kan bära är Vicodin-fri. Han kan också ordinera dig med läkemedel för att hantera dina vissa symtom.
  • Söka stöd hos familj och vänner. Det är aldrig lätt att gå igenom en process så allvarligt som att övervinna narkotikaberoende ensam. Så sätt igång och engagera din familj och vänner. Söka och erhålla den form av stöd de lämna över till dig. Det kommer också att hjälpa om du ber dem att polisen dina aktiviteter, speciellt om du är benägna att i hemlighet ta Vicodin.
  • Avlasta dina fysiska symptom. Dina fysiska symptom kan generellt lösas genom vila. Till exempel, om du har feber och mår illa och yr, ta del av timmars sömn. Du kan också göra övningar, men begränsa dina aktiviteter att spara din energi. Med särskild mat att ta upp vissa symptom kan också hjälpa. Du kan till exempel dricka te för förstoppning, äta kalium-rika livsmedel för muskelsmärta, och ta växtbaserade behandlingar som valeriana och passionsblomma för din ångest och sömnlöshet.
  • Itu med dina psykiska symtom. Psykiska symptom är svårare att hantera. Men du kan ta itu med dessa genom att ta dig bort drogen och fokusera på anledningen till att du vill gå vicodin-fri. Det hjälper om du engagera dig i mentala aktiviteter som yoga och meditation. Försök också att lyssna på bra musik och läsa goda böcker. Svänga bort från alla distraktion och situationer som kan utlösa din Vicodin beroende. Det finns även online forum och stödgrupper där du kan begära hjälp och råd. Eftersom människor från dessa grupper har genomgått samma sak som du går igenom just nu, kan de ge dig trovärdig och sund tips.
  • Genomgå rådgivning. Om ditt beroende är svår och kan inte enbart behandlas av de förslag som här, kan du överväga genomgår rådgivning narkotikamissbruk. Rådgivning kommer att behandla dina känslor och hjälpa dig att ha rätt inställning när du går genom indragning processen. Det finns massor av byråer som erbjuder denna typ av tjänst. Slå upp i nätet och de gula sidorna för att hitta en.

Uttag process är mycket enklare om du slutar ta Vicodin så tidigt som möjligt, och i början betyder redan innan du utvecklar beroende. Avsluta tidigt kommer att rädda dig från intensiteten av symptomen och någon effekt narkotikamissbruk kan ha på din hälsa, karriär och relationer.