E2h

Hur man kan bota ont i magen

När magen är upprörd är det svårt att koncentrera sig eller ens få igenom din dag. Det finns massor av över disk magen hjälpmedel som finns på ditt lokala apotek. Om du vill bota ont i magen och hålla den från att komma tillbaka så här.

  1. Ta reda på källan till din smärta. Börja inte behandla förrän du vet källan till din smärta. Din mage är ett stort område så börja med att precisera din smärta. Finns det täthet i nedre delen av buken eller tarm? Eller finns det en brinnande hög i magen?
  2. Stanna hydratiserade. Du måste dricka vatten varje dag, oavsett vad. Uttorkning kan orsaka magont, täthet i dina tarmar och förstoppning. Dricka åtta glas vatten varje dag hjälper kroppen fungera på rätt sätt och utan att det magen är det första att känna smärta och täthet.
  3. Ät några kex. Ofta smärta i magen orsakas av hunger eller något obehagligt du har ätit. Fyll hungern med några musikanter att ta udden av. De crackers kommer också att ge något att blanda med alla bakterier eller andra obehagliga saker du kan ha utfodrats.
  4. Koppla av. Stress är dåligt för magen. Ta dig tid att stanna, andas djupt och släppa några av stress du bär. Stå upp stretch och ta en promenad för att koppla av. Detta kommer också att hjälpa till att lossa några spänningar magen håller på grund av värk du känner.
  5. Smutta en klar, kolsyrad dryck. Drycker såsom ginger ale, 7up och Sprite är perfekt för ont i magen. Dessa drycker ger en liten ström av socker i kombination med de kolsyrade bubblor som hjälper magen att lindra en del smärta och gas.
  6. Upprätthålla en regelbunden fiberrik kost. När magen värker ofta du behöver ta en titt på din kost. Om du inte dricker tillräckligt med vatten, börja göra det. Kontrollera sedan din fiber intag. Om din matsmältningssystemet inte fungerar med en jämn ström kommer du att säkerhetskopiera och känna smärta. Du kan också drabbas av förstoppning eller diarré, som båda gör din magont. Tidskrävande hög fiber livsmedel kommer att hjälpa dig reglera matsmältningssystemet.
  7. Ge upp de skadliga saker. Detta innebär att du slutar att ta acetylsalicylsyra och andra smärtstillande som bryr magen. Det innebär också att bli av med koffein och syra som kommer med dricka kaffe och läsk. Lägg bort de kryddiga rätter och alla andra livsmedel som orsakar magen upprörd.
  8. Vänta ut det. Ibland allt som krassliga du behöver bara arbeta sig ut ur ditt system. Ge din kropp en chans att lösa sig genom att äta milda, hälsosamma måltider.

Ont i magen kan distrahera dig från resten av ditt liv

Hur man kan bota ont i magen. Ta reda på källan till din smärta.
Hur man kan bota ont i magen. Ta reda på källan till din smärta.

Ont i magen kan distrahera dig från resten av ditt liv. Innan du börjar tugga antacida eller springa till doktorn, prova några av dessa steg. Du kan bota din magont på nolltid.