E2h

Hur man kan förbättra dina andetag

Har du någonsin haft ett ögonblick som när du pratade med någon

Har du någonsin haft ett ögonblick som när du pratade med någon, blev att någon obekväm och du undrat varför? Du kanske tror att han inte gillar ämnet eller kanske han inte håller med dig eller värre - du har dålig andedräkt. Ja, dålig andedräkt ett vanligt men allvarligt problem.

Forskning visar att de flesta av oss är inte medvetna om att vi har dålig andedräkt. Detta beror på att våra näsor filtrera och ta någon notis om de lukter som kommer från vår mun. För att avgöra om du har dålig andedräkt, är det bästa du kan göra att be en person som nära dig. Han kan vara din bästa vän eller en familjemedlem. Det kanske låter konstigt, men det kan hjälpa dig om du har dålig andedräkt.

Dålig andedräkt är ibland orsakas av en brist på god munhygien

Hur man kan förbättra dina andetag. Med god munhygien är det viktigaste att göra för att bli av med dålig andedräkt.
Hur man kan förbättra dina andetag. Med god munhygien är det viktigaste att göra för att bli av med dålig andedräkt.

Dålig andedräkt är ibland orsakas av en brist på god munhygien. Äta mat som vitlök och lök (som innehåller flyktiga oljor och har luktande föreningar), rökning och andra medicinska åkommor är andra möjliga orsaker. Oavsett orsaken måste vi bestämma alla möjliga lösningar för att förbättra våra andetag och eliminera detta dålig andedräkt problem.

Det finns några viktiga saker som du bör göra för att få frisk andedräkt så att alla kommer att känna sig bekväm när man talar till dig.

  1. Med god munhygien är det viktigaste att göra för att bli av med dålig andedräkt. Det räcker inte att borsta tänderna två gånger om dagen. Det kommer att bli mer lämpligt om du borsta tänderna efter varje måltid. Borsta tänderna ordentligt för ungefär 1-3 minuter. Tandtråd tänderna kommer att se fullständig borttagning av bitar av mat mellan tänderna. Kom ihåg att borsta tungan också.
  2. Enligt en viss annons, borsta räcker inte, så använd gurgla eller munvatten.
  3. Tuggummin utan socker kan också hjälpa. De kan dölja dålig andedräkt samt öka salivproduktion, vilket förhindrar mun från att torka. Tuggummi, dock aldrig bör ersätta tandborstning.
  4. Minimera ditt intag av mat som orsakar dålig andedräkt.
  5. Om mat orsakar dålig andedräkt, det finns också några livsmedel som kan ta bort den. Fiberrika grönsaker som selleri, frukt såsom äpplen, yoghurt och örter som persilja och mer är goda exempel.
  6. Drick mycket vatten. Hålla kroppen ordentligt släckt hjälper det i sin egen reningsprocess och kan hjälpa till att förebygga dålig andedräkt.
  7. Upphör röka och dricka alkohol. Det kommer inte bara hålla din andedräkt fräsch men kan också hålla dig frisk.
  8. Hoppa inte över frukosten, eftersom en tom mage bildar syror som kan orsaka dålig andedräkt.
  9. Besök din tandläkare regelbundet för att kontrollera om du har håligheter, och har dina tänder rengöras.

Har du någonsin haft ett ögonblick som när du pratade med någon. Tuggummin utan socker kan också hjälpa.
Har du någonsin haft ett ögonblick som när du pratade med någon. Tuggummin utan socker kan också hjälpa.

Kom ihåg att dålig andedräkt inte bry dig så länge du vet hur man hanterar det. Se alltid till att du har frisk andedräkt varje dag för att undvika pinsamma situationer och att hjälpa dig att göra ett gott intryck på den person du pratar med. Spara ditt sociala liv, göra fler vänner och vara mer säker på dig själv.