E2h

Hur man kan förebygga eller bota benskörhet

Håll dina ben starka

Kvinnor i USA får diagnosen ben problem, första osteopeni och sedan benskörhet, mer än i något annat land i världen. De flesta läkare rekommenderar bisfosfonat droger, men det finns många enkla icke-medicinska alternativ som kan göra dina ben mycket starkare utan biverkningar.

  1. Först finns det några saker du måste ge upp -. Läsk och mejeriprodukter Läsk, oavsett diet eller regelbunden, är ben jagare. Studier har visat att dricka även en läsk om dagen kommer att få bestående negativa effekter på dina ben. Även om människor är vana att tro att mjölken har kalcium och är därför bra för dina ben, det är inte sant. Länder som använder mejeriprodukter har mycket mer benskörhet än de som inte gör det. Detta beror på att magnesium krävs för att driva kalcium i ben och bör absorberas i en 1:1 ranson. Mjölk har 9 gånger så mycket kalcium som magnesium, så det rubbar balansen och kalcium får lagras i lederna eller andra obekväma platser.
  2. Lägg råa, helst ekologiska, gröna i din kost. Kalcium i gröna grönsaker är utmärkt för benhälsa och du skulle ha nytta av råa juicer eller sallader varje dag.
  3. Ta vitamin D3 för starka ben. Du kan få denna i kapslar, men den bästa källan är Carlsons fiskleverolja, som är smaksatt med citron och mycket lätt att ta med sked varje dag. Alla bearbetade livsmedel som påstår sig ha D-vitamin tillsätts har billiga, syntetisk form av vitamin D2, som är till någon nytta för dina ben. Om du får tillräckligt med solljus på kroppen, så du behöver inte ta något eftersom din hud kommer att göra sitt eget D-vitamin Men det tar en timme eller mer på ett stort område av kroppen för att göra tillräckligt.
  4. Ta kalcium och magnesium separat i förhållandet 1:1. Flesta kosttillskott kommer att vara mer kalcium än magnesium, så jag tar dem separat. Du kan antingen ta en flytande Ångström Mineral produkt eller det är en relativt ny källa till kalcium på marknaden som är mycket väl absorberas och visar sig väl i ben tester. Det är mikrokristallin kalciumhydroxiapatit förening (MCHC). Den kommer från boskap så jag skulle hellre vara säker på att det kommer från Nya Zeeland. Jag litar på sina jordbruksmetoder. Jag rekommenderar nu Livsmedel hydroxyapatit mikrokristallin kalcium (det är mycket billigt från Iherbs.com). Magnesiumcitrat kan vidtas för att tarm tolerans eftersom magnesium hjälper kroppen på många sätt och 80% av befolkningen i USA är låg magnesium.
  5. Ta ett kosttillskott strontium citrat. Strontium har testats och befunnits skapa så mycket nytt ben som farliga droger. Det är ett spårämne och kan erhållas billigt från iherb.com. Jag använder Läkarens bästa - Strontium Bone-Maker.
  6. Kontrollera din ph balans. Genom att testa din första morgonurinen med ett pH mätsticka kan du ta reda på om din kropp tillbringade natten dra kalcium ur dina ben för att neutralisera syran i ditt system. Om du äter förädlade livsmedel eller snabbmat, som är syrabildande i systemet, eller om du har en upprörande eller stressig livsstil, då kroppen fortfarande sur. Syran skulle bränna dina organ om din kropp inte prioritera att hitta kalcium för att neutralisera det. Så om du märker att du var sur hela natten, sedan innan sängen ta en drink på ett halvt glas vatten, saften av en halv citron, och 1/2 tsk bakpulver. Det kommer Fizz upp som saft och smak ok och kommer att ge din kropp att göra alla sina helande och sysslor rensning medan du sover.
  7. Motion, motion, motion. Detta är så viktigt. Det är muskler kopplade till ben, dra i dem när du flyttar, som övertyga din ben som den behöver för att växa sig starkare. Ju mer du sitta, desto mer muskler och skelett kommer att krympa bort och försvinna. Det är viktbärande övning som är bäst för att bygga ben. Simning och cykling kommer inte att göra det. Det är något hälarna träffar golvet som får dina ben uppmärksamhet. En ytterligare fördel kan hittas genom att bära en vikt väst som väger upp till 10% av din kroppsvikt medan du tränar en timme om dagen, fem dagar i veckan. Forskning har visat att bära västen kan bygga ben bättre än droger. Du kan hitta vikt västar speciellt konstruerade för kvinnor med osteopeni och osteoporos.

Hur man kan förebygga eller bota benskörhet. Först finns det några saker du måste ge upp -. läsk och mejeriprodukter.
Hur man kan förebygga eller bota benskörhet. Först finns det några saker du måste ge upp -. läsk och mejeriprodukter.

Pamela Gratis har blivit en expert på osteopeni och osteoporos efter att ha sett sin mamma krymper och bockning inför hennes ögon. Hon utvecklade vikt västen speciellt för kvinnor med ben problem som du kan hitta på hennes webbplats - http://weightvest4osteoporosis.com